27.03.2018

Çocuklar Duymasın 33. bölüm özet. Haluk ve yeni saçları

Kadriye anne Remzi'nin yüzünü görünce evlenmekten vazgeçer. Kendisini odaya kapatır ve ne olduğunu da anlatmaz. Hatta köyüne dönmeye karar verir. Meğerse Remzi ve Kadriye'nin yıllar önceye dayanan bir meseleleri varmış.

Meltem Alev'i araştırması için tuttuğu dedektiflik bürosuyla konuşur ve ellerinde kızla ilgili bilgiler olduğunu öğrenir. Alev ise zaten dedektiflik bürosuyla irtibat halindedir. Alev de boş durmaz ve Haluk ve Meltem için bir saat alır. Ancak Emre'yi kandırıp kendisi almış gibi verdirtir ve görürüz ki saatin içine yerleştirdiği bir kamera ve mikrofon ile evi gözetlemektedir.

Tuna ve Gönül yazın gitmeyi planladıkları Avrupa'yı gemiyle gezme tatiline paraları yetmemektedir. Çocuklara bunu söylediklerinde çok olgun karşılarlar.

Eve bir kutu gelir. 'En sevdiğime' yazmaktadır. Meltem kime kimden geldiğini anlayamaz. Meltem bu durumdan şüphelenir. İrem'i çağırıp olanları anlatır. Alev'in Tutku olmasından şüphelendiğini anlatır. İki kadın baş başa verip bunu anlamanın yollarını düşünürler.

Alev'i eve çağırıp normalde Tutku'nun korktuğu bir kedi ile sınav yaparlar. İrem Tutku'nun ingilizce bilmediğini hatırlar ama Alev Londra'da yaşadığını söylediği için bir arkadaşıyla ingilizce konuşturtur. Alev kedi testinden de ingilizce testinden de geçer. İrem de şaşkındır ve ikilemde kalır

Geçen bölüm saçlarındaki beyazlıklardan şikayetçi olan Haluk Tolga'dan yardım ister. O da bir şampuan tavsiye eder ama kullanım miktarını söylemeyi unutunca adamın saçları garip bir renk alır. Tüm gün ve geceyi şapka takarak ve "Kafam üşüyor" diye geçiştirmeye çalışan Haluk'a şampuan imalatçısı firma başka bir ürün tavsiye eder; onu denerler ama bir sonuç almazlar

Arda bey Emre'ye yaptığı iş yerindeki işkenceleri giderek arttırmaktadır. Çocuk işten çıkmak istese de bir önceki iş yerinde de benzer sorun yaşadığı için söyleyemez. Eve anne babasına durumu anlatmak için gittiğinde orada da Arda bey ile karşılaşır. Arda ebeveynlerinin yanında ona çok iyi ve samimi davranır. Ayrıca eve gelen hediyeyi de Emre'ye o almıştır.

Özlem Tuna'ya gelip ondan para ister. Adam da Gönül'den habersiz tatil için planladıkları paradan borç verir.  Ancak sonrasında istedikleri gemi turu %50 indirime girer. Gönül kocasına tura bilet alması için ısrar eder. Tuna da aldığını söyler ama alamaz. Haluk ve Meltem'e de almalarını söylerler. Bu arada gemide yer kalmadığı için Tuna paniktedir.

Şükrü ve Hüseyin ise doğacak bebeğin cinsiyeti ve seçeceği meslek için konuşup dururlar. Hüseyin erkek olmasını isterken Şükrü'nün içine kız doğmaktadır. Hatice; bebeğin cinsiyetini öğrenmek için ertesi gün onunla Kadriye annenin gelmesini ister ama Kadriye bavulunu alıp köyüne doğru yola çıkar ama geri döner.  Hatice cinsiyeti öğrenme partisi yapmak ister. Gönül ev sahipliğini üstlenirken Merve de onlara yardım eder. Gelen bebeğin kız olduğunu öğrenip sevinirler.

İsmail bey şirketin sosyal medya da kötü olduğunu düşünüp onlara birinden kurs aldıracaktır. Kursu doğruları söyleyen Özlem'in nişanlısı Sertaç gelir. Haluk'un saçlarıyla ve çalışanların hepsinin sosyal medyadaki halleriyle ilgili gerçek görüşlerini söyler

Tutku kendi kimliğiyle Meltem'i arayıp Haluk'un saçlarını boyadığını bildiğini belli eder. Meltem şaşkındır. Alev'i eve çağırıp önce bütün odaları gezdirip kimsenin olmadığına kız ikna edip sonra da Tutku olduğunu bildiğini söyler ama Alev yine de hiç bir şeyi belli etmez.



Hiç yorum yok:
Write comments