15.04.2018

Adı: Zehra 8. bölüm özet. Tüm sırlar açığa çıkıyor

Zehra Serkan'ın akıl hastanesinde yattığını öğrenince parçaları birleştirir. Hayal'i arar ve ona bildiği tüm gerçekleri anlatır. Kendisinin Hande olmadığı da dahil. Hayal de kendi kızına kardeşine bunları yapanlarına aynı gece kendi ailesinin kazasına da sebep olmuş olabileceğini düşünür. Hayal; komiser kayın pederinden kazanın dosyasını ister. Komiser hafızasını kaybetmeden önce bu gelinine söylemeye karar verir.

Ceren kocasının kendisini psikolog Leyla ile aldattığını öğrenince çok üzülür, kızar. İçmeye başlar. Gece kulüpte çok içip bir adamla flört eder. Barmen hemen Serkan'ı arayıp haber verir. Serkan gelip karısını alıp eve götürür. Ceren ağlayarak Zehra'ya kocasının onu Leyla ile aldattığını öğrendiğini söyler. Zehra kadının bedel ödetmesi gerektiğinde onunla hem fikirdir. 

Leyla Serkan'ı arayıp "Karın bana geldi ve senin kendisini aldattığını biliyor ama bizi bilmiyor" der. Ceren daha sonra kasten Leyla'ya gidip kocasıyla ne kadar mutlu, tutkulu olduklarını anlatır. Kadın kıskançlıkla Serkan'ı arar.

Leyla Serkan'ın hastası olduğu zamandan kardeşini öldürdüğünü itiraf ettiği ses kaydını saklamaktadır. Ceren Leyla'nın önce ofisine gidip hastalarının iletişi bilgilerini alır; sonra evine gidip hizmetçisini para ile kandırır. Hizmetçiden kocası ve Leyla'nın resimlerini çekmesini ve kadının bilgisayarındaki Serkan'ın adı yazan dosyayı almasını sağlar. Kadın ve kocasının resimlerini diğer hastalarına gönderip rezil etmeyi planlamaktadır.

Serkan annesine Genco ile ilişkisinin olduğunu bildiğini söyler. Hayal Hande'nin defterindeki bir resimden daha önce onlarda çalışmış genç bir hizmetçiyi hatırlar. Onu bulup neden ağlayarak o evde çalışmayı bıraktığını sorar. Nadir beyin kendisini taciz ettiğini söyler. Hande'nin hamile olduğunu öğrendiğinde bunu kıza Nadir'in yapmış olabileceğini söyler

Zehra küçük kız Mine'yle günlüğü ve canavarlarla ilgili konuşurken Şule onları duyar. Günlüğü bulup kızının kendisini hamile bırakanı yazıp yazmadığını merak eder. Mine'den yerini öğrenir. Zehra'nın Genco ile dışarı çıktığı gece günlüğü bulur ama asıl önemli delil yüzüktür. O yüzüğü Nadir'e kendisi hediye etmiştir. Kızına bunu yapanın sevdiği adam olduğunu duyunca yıkılır. Eve çağırdığı Nadir'le yüzleşip sonrada adamı bıçaklar. Zehra ve Genco eve geldiğinde kadını elinde bıçak ve kanla görür. Genco hemen yukarı çıkar

Hiç yorum yok:
Write comments