7.06.2017

İçerde 37. bölüm özet. Aile birbirine kavuşuyor

Kudret ölür. Mert tekrar Celal'in yanında yerini alır. Mezarlığa biraz geç gelen Davut oradan ayrılan Sarp'ı görür ve takip etmeye başlar. Yerini tespit edip kebapçıya söyler. Mert'i de yanına alıp oraya doğru harekete geçer. Mert abisinin kaçışına yardım eder ama Davut bu durumdan şüphelenir

Eylem'in internette yayınladığı haberi gören Yeşim Celal'e gösterir. Celal Davut'a kızı öldürmesi emrini verir. Davut kıza ulaşmak için olta atar. Kız da yemi yutar. Davut yerini bulur.

Sarp Sema'yı arayıp gelememesinin nedenini ve Kudret'i Celal'in öldürdüğünü söyler. Mezarlığa gidip çatışma izlerine bakın der. Yusuf müdürün vurulduğu yerde başkalarının da olduğuna dair izler ve kan izleri de vardır. Sarp konuşma sırasında kıza "Necdet müdürle konuşmadınız mı? O biliyor benim polis olduğumu?" der. Sema da durumu yeni müdürüne söyler.

Yeşim kocasından oğlu Mustafa'yı da alıp uzaklaşmak istediğini söyler. Ama Celal daha çok kızar. Yeşim ise kendisinden hemen vazgeçmesine içerler. Zaten oğlu için de endişelidir. Kadın evden çıkmaya çalışır ama bırakmazlar. Çantasındaki paraları ve mücevherleri de Fulya görüp kadını bırakmaz. Celal Yeşim'e oğlunun önünde vurur. Kadını çiftliğe gönderir.

Yeşim sonrasında Eylem'in haberinden Mert'e de bahseder. Mert de Sarp'a söyler. Sarp ailesine haber verir. Kapının önündeki polisleri uzaklaştırırlar ve Davut içeriye girer. Sarp son anda yetişerek ailesini kurtarır ve Mert'e de haber verir. Davut Celal'e "Sarp son anda elimizden kaçıyor; son anda yetişiyor. Bizi dinliyor veya haber alıyor" der. Celal de Eylem'i kurtarmak için Mert'in Sarp'a haber vermiş olabileceğini düşünür.

Necdet müdürü ararlar. Sarp'ın polis olduğunu doğrular. Polis olduğunu doğrular ama Yusuf'u vurmuş olabileceğini söyler. Hangi bilgisayardan girip kaydın silindiğini Gökhan itiraf etmek zorunda kalır. Yeni müdür de Gökhan'ı açığa alır.

Celal'in Yeşim'den çocuğunu ayırması Mert'e dokunur. Mert yalnızlığa da dayanamaz ve ailesinin bulunduğu eve gidip pencereden içeri bakmaya başlar. Abisi dışarı çıkar. Umut'a "Sık dişini; az kaldı" falan derken Füsun teyze onları duyar ve "Sen Mert'e Umut mu dedin?" der. Ağlayarak birbirlerine sarılırlar ancak bu anı Mert'i takip eden Celal görür.

Hiç yorum yok:
Write comments