8.11.2016

İçerde 8. bölüm özet. Sarp kurtulabilecek mi?

Bir önceki bölüm çocuk satıcısının kendisini vurmasının ardından Melek, Mert ve Celal buluşur. Mestan da Alyanak'ın yanına giderek Sarp ile ilgili sorular sorar

Sarp önce Yusuf müdürle sonra Melek'le buluşur. Kızın Celal'in sevgilisi olduğunu öğrendikten sonra ona daha mesafeli davranmaktadır. Çocukken sokakta yaşarken kardeşini görüp görmediğini sorar.

Mestan Celal babaya gidip Sarp'tan kuşkulandığını anlatır. Adama da "Plan yap; emin ol; eger emin olursan işini bitirebilirsin" der. Celal Mert'le de buluşup "Sarp'ın annesi ve kızla buluş görüş. Orada ol. Bana lazımsın" der

Mert Eylem buluşur. Sana maili atan adamı bulduk diyip ölmüş resmini gösterir. Füsun teyze'nin de gönlünü almak için lokantasına girip yemek yemeye başlar. Oradayken aklına Sarp'ın kardeşi için Celal'in yanına girmiş olabileceği gelir ve anneden Umut'un kanlı gömleğini ister. Adli tıpta inceletecek ve kayıtlarda varsa çocuğu bulacaktır.

Yeşim Sarp ile Melek hakkında konuşur. "Sizi gördüm. Oyuna geliyorsun. Melek senden önceki şöföre de abayı yakmıştı. Başına neler geldiğini anlatsın sana. Melek kendisine oyuncak bulmuş oynuyor. Bana kalırsa uzak dur. Yakma kendini" der

Mestan Sarp' yem atar. Celal babanın bir adamın kafasına sıktığını ve görüntüleri zor aldığını söyler. Flash diski şömineye atıp odadan çıkar. Sarp diski alıp kontrol eder. Çalıştığını görünce Yusuf müdürü arayıp buluşur. Onu izleyen Mestan ikilinin buluştuğunu görür.

Mestan Sarp'ı arayıp kebapçıya çağırır. Kebapçıda kimse yoktur. Orada onun köstebek olduğunu bildiğini söyler ve öldüresiye bir kavgaya tutuşurlar. Tam Sarp adamı yenmişken arkadan biri kafasına vurup bayıltır. Kendine geldiğinde dışarıda bir yerdedir. Kebapçıya gittiğinde Mestan'ın ölü olduğunu görür ve ailesini arayıp bir adrese gelmelerini söyler.

Sarp yoldan Yusuf'u arayıp diskte olan görüntünün sahte bununda bir tuzak olduğunu söyler. Olanları anlatır ve ailesi ile güvenli evlerden birine gider. Olay yeri araştırma için Yusuf oraya gelir ve adamın oraya nasıl asıldığının araştırılmasını ister. Sarp ertesi gün Yusuf ile buluşur. Sarp Musa'dan Yusuf Alyanak'tan şüphelenmektedir. Yusuf Sarp'a "Seni gönderelim" der.

Celal oğlu gibi gördüğü Mestan'ın ölümü üzerine kin ve öfke ile ailesinin peşine düşer. Mert ile buluşur ve Eylem'in telefonuna mesaj göndertir. "Neredesin? Merak ediyorum. Seni seviyorum" falan der. Kız onu arayıp konuşurken arkadan Füsün teyze "Kendimi kötü hissediyorum. Hastaneye gidelim" dediğini duyarlar ve civardaki hastaneleri araştırmaya başlarlar. Tomografiye götüreceğiz diye kadınları kaçırırlar.

Sarp Davut'un mekanına baktığında dolabında meleğe ait bir sürü fotograf bulur. Davut Füsun anne ve kızı bir inşaata kapatır. Sarp da Melek ile buluşmak için bir oyun çevirir. Kızla vedalaşır. Annesine bir video çeker. Celal onu arayıp eski mahalleye çağırır









Hiç yorum yok:
Write comments