29.04.2018

İnsanlık Suçu 5. bölüm özet. Cemal; babaannesiyle tanışıyor

Kanal D de yayınlanan İnsanlık Suçu dizisinde Sami geçen bölüm sonunda Cemal'e aslında babasının kendisi olduğunu söylemişti. Cemal tabi buna sert bir tepki verir. Sami hemen Hülya'yı arayıp haber verir. Kadın baygınlık geçirir. Adamın konuşmasını Emel de duyup tepki verir. Cemal eve gelip duyduklarının gerçekliğini sorar. Babası sandığı Asaf da gerçeği bilmiyormuş. Esra da duyduklarının hesabını annesine sorar ama sonra anne kız barışırlar.

Sami karısına geçmişte olanları anlatır. Emel Cemal ile ilgili bir plan kurar. Cemal ve Suna'yı takip ettirip resimlerini çektirir.

Suna gece eve gelmeyen annesi Cavidan'a olanları anlatır. Cavidan Emel ile konuşmaya gider. Emel; Cavidan'dan Suna'nın Gökhan lehine şahitlik etmesini ister. O da kızına danışmadan hemen kabul eder. Oysaki Suna o sırada Neslihan'a gitmiş kadına destek olmaktadır. Emel oğlunu hapishanede görmeye gider.

Cemal babasından dineldiği ilk kurduğu dokuma atölyesini bulur. Orada babasını tanıyan bir adamla konuşur. Dükkanı tutmaya karar verir ama babaannesi Kadriye hanımdan orayı kiralamak ister mi bilemektedir. Sami dükkanın üzerindeki levhayı görür ve kaldırılmasını ister. Cemal oraya gelir. Konuşurlar. Çocuk kesinlikle Sami'yi babası olarak kabul etmeyeceğini söyler.

Suna Cemal'e akşam yemek yemeyi teklif eder. Cemal de hazırlanıp eski kıyafetlerini çöpe atar. Sami Cemal ve Suna'nın resimlerini görüp kıza konuşmaya gider. Gökhan ve Cemal'in kardeş olduğunu söyler ve ikili kardeş oldukları için ilişkilerinin olamayacağını söyler. Cemal; restorana gider, kızı bekler, arar ama Suna gelmez. Bir daha görüşemeyeceklerine dair mesaj atar

Cemal Suna'nın evine gider ama kız konuşmak istemez. Cemal sonrasında kızın Gökhan'la kardeş oldukları için kendisinden uzak durduğunu anlar

Suna Emel'in elindeki senetler yüzünden sıkışıp kaldığını Sami'ye söyler. Sami eve gidince karısına bu konuyla ilgili kızar ve çekleri karısından alır. Cavidan'a çekleri aldığını kızı eğer istemiyorsa Gökhan'la evlenmek zorunda olmadığını; ayrıca yardım da etmeyeceklerini söyler. Cavidan kızın babasından kalan hatıralarını denize atar. Suna eşyalarını toplayıp küçük bir apartman dairesine taşınırken Gökhan'ın ona hediyelerini geri getirir

Gökhan ceza evinden çıkar. Cavidan kızını arayıp geçmiş olsuna gidelim der. Sami de oğluna Suna'dan ve Neslihan'dan uzak durmasını tembihler. Gökhan uslanmış gibi durur. Doktora gitmeyi de kabul eder.

Selim sahte kimlikle evlenme işlemlerine başlar. Cevher durumu Cemal'e anlatıp kardeşiyle konuşmasını ister. cemal gelip kardeşiyle konuşup çıkar. Sokağın başındayken polis arabasının evlerine doğru gittiğini görür. Selim polisten kaçarken önüne çıkan araba çocuğun ölümüne neden olur. Esra çok üzülüp annesi ve abisine hırçınlık yapar.

Cemal babasının dokuma tezgahının bulunduğu handa tanıştığı adam sayesinde babaannesinin o günlük şoförü olur. Kadına torunu Gökhan'ın yaptıklarını anlatır. Sonra da kadına Asaf'ın oğlu Cemil olduğunu söyler. Kadın çok duygulanır.

Hiç yorum yok:
Write comments