22.08.2018

Koca Koca Yalanlar 2. bölümde, Müjgan Ahmet'le Sude'yi birlikte gördü


Kocası tarafından aldatıldığını öğrenen Müjgan'ın, kocasını kaybetmeye hiç niyeti yoktur. Ahmet'in ise ihanetinin anlaşıldığından haberi yoktur. Arkadaşları da Müjgana'a kocasını tekrar elde etmesi için yardım ettiler. Romantik bir gece geçirtmeye çalışan Müjgan kocasına rezil oldu.

Kocasının sevgilisiyle buluşmaya gitmesini engellemek için yemeğine müshil atan Müjgan, Ahmet'in hastanelik olmasına neden oldu. Doktor da öldü deyince kadın düştü bayıldı. Meğer ölen başka Ahmet'miş.

Bu arada Sude ile Ahmet'in ilişkisi de bütün hızıyla devam ediyor. Ahmet, karısıyla konuşup boşanacağını söylüyor, kızı oyalıyor. Sude ise Ahmet'in karısının mutlaka bu ilişkiden haberi olacağını söylüyor.

Müjgan da Ahmet'in ilişkisini bitirdiğini, geçici bir heves olduğunu düşünmeye başladı.

Diğer yandan da Ahmet'in çapkın arkadaşı Şahin, de sevgilisi tarafından yakalandı.  Nilgün'ün gittiği kursun öğretmeniymiş kadın. Kadına karısının olduğunu söylüyormuş meğer. Karısı öğrenmesin diye onun kursa gitmesini deengelledi., seni kıskanıyorum diye.

Canan kızı Rüya, onun okul arkadaşı ve babası birlikte sinemaya gidecekler. Canan'ın karşısına bir kadın çıktı, yanında da bir erkek çocuğu. Kocası Serkan'ın sevgilisiymiş kadın ve çocuklarıymış o. Kadın şaşırdı kaldı.

Sude de Müjgan'ın onları görmesini sağladı. Tesadüfen Müjgan'la karşılaşmış gibi yaptı, Ahmet'le onları gördü Müjgan. Kadın kalakaldı öyle.

Hiç yorum yok:
Write comments