17.08.2018

Nefes Nefese 3. bölüm, Yusuf'un zor seçimi


Star'ın yeni dizisi Nefes Nefese'yi, üçüncü bölümüyle de heyecanla izledik. Yusuf, Rüya'yı telefon kulübesinde görmüştü ama kız kaçtı. Geceyi sokakta zor şartlarda geçirdi. Ertesi sabah hemen Rüya, Boran ile internet aracılığıyla irtibaata geçti. Boran kıza bir isim verdi. O adama giderse kendisini sınırdan geçirip buluşmalarını sağlayacağını söyledi. Ama bilmediği şey, Boran'ın komutanının aynı adama Rüya'yı öldürülmesi emrini verdiği idi. Boran bunu öğrenince bunu engellemek için adamı aradı ve planın değiştiğini, kızı öldürmemesini söyledi. Rüya mutlak bir ölümden kurtulmuş oldu. Çünkü adam kızı öldürüp telefonu alıp gidecekti.

Selma araştırmaları sonucunda Rüya'nın Yusuf'tan ayrıldıktan sonra çarşafa büründüğünü ve kurye kızla buluştuğunu anladı. Kurye kızın Yusufların arazisinde ölen kişi olduğunu öğrendi. Yusuf'un bu kızla ne işi olduğunu da merak etti.

Yusuf bir ipucu bulup onu takip etti ve Rüya'yı elleri ayakları bağlı arabada götürülürken bulup adamın elinden aldı. Kız ile kaçarlarken Selma peşlerine düştü. Yusuf tanıdıkları ve zekası sayesinde Selma'yı atlatmayı başardı. Onlara ait bir bağ evinde saklanıp geceyi geçirdiler. Salih de onlara yardım ediyor.

Atmaca polis kılığına soktukları bir grubu Alacanların evine yollar. Mutfak kısmına bir dinleyici yerleştirirler. Selma da Salih de polisin baskınını haber alıp neden geldiklerini araştırır ama gelenlerin polis olmadığını öğrenir. Atmaca ve adamı mutfağı dinlerken kızın Yusuf ile bağ evinde olduğunu duyar. Bağ evinin yerini bulup gidene kadar Yusuflar oradan çıkar. Ancak Ayaz bey kızına doğum gününde yaptırdığı kolyeyi evin zemininde bulup şaşırır

Aile evlerinin direği Şakir Alacan için endişelidir. Ama evlerinde tutsak tutulan kızın kaçmasını sağlayan kişiyi bulmaya çalışırlar. Kadınlar önce Muhittin'den şüphelenir. Selma gece içip musiki dinleyip Yusuf ile resimlerine bakıp onu düşünür.

Diğer yandan Rüya'nın babası Ayaz Bey, adamı ile birlikte ipuçlarının peşinde telefonu elinde bulunduran kızın Yasemin olduğunu öğrendiler. Ama Yasemin'in Rüya olduğunu henüz bilmiyorlar. bu arada Ayaz Bey, Rüya'nın ortada olmadığını fark edip huzursuzlanmaya başladı.

Yusuf, Boran ve yanındakilerle irtibata geçti, babamı verin kızı alın diye. Rüya, ise Yusuf'a yalvarıyor, "Beni verme onlara, öldürürler" diye. Buluşma yerine gittiler.

Hiç yorum yok:
Write comments