2.09.2018

İbrahim Çelikkol ve Kerem Bürsin 'Muhteşem İkili' olarak geliyor


Kanal D, sürpriz bir dizinin haberini verdi, sevilen oyuncular İbrahim Çelikkol ve Kerem Bürsin, yeni dizisi Muhteşem İkili'de birlikte rol alacaklar.
Yakın zamanda Kanal D’de yayınlanmaya başlayacak olan dizinin yapımcılığını TMC adına Erol Avcı üstleniyor, senaryoyu Başar Başaran ve Emre Özdür yazıyor; yönetmen ise Çağatay Tosun.

İbrahim Çelikkol ve Kerem Bürsin, iddialı dizide birbirlerinden çok ayrı karakterlere sahip iki başarılı ve cesur komiseri canlandırıyor.

İbrahim Çelikkol'u son olarak Birce Akalay ile başrolü paylaştığı Siyah Beyaz Aşk dizisinde Ferhat karakteri ile izlemiştik. Güneşi Beklerken dizisi ile tanıdığımız, daha sonra rol aldığı Şeref Meselesi ile hayran kitlesini genişleten Kerem Bürsin ise son olarak başrolü Leyla Lydia Tuğutlu ile paylaştığı Bu Şehir Arkandan Gelecek adlı ATV dizisinde izlemiştik. Genç oyuncu şimdi de Blu TV'de ekrana gelmeye hazırlanan ilk vampir dizisi olma özelliği taşıyan ve başrolleri Elçin Sangu, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç ile paylaştığı Yaşamayanlar'da yer alıyor.

Hiç yorum yok:
Write comments