29.10.2018

Ağlama Anne 4. bölüm özet. Alev ailesinin karşısına çıkıyor

Atv de yayınlanmaya başlayan ama istenen reytinglere bir türlü ulaşamayan Ağlama Anne dizisi için  final kararı alınmıştı. Bu yüzden senaryoyu toparlayıp olayları hızlandırıyorlar.

Damla kızını koruması için Adnan'dan yardım ister. Adnan kızına kendisi hakkında bir şey söylememeyi kabul eder. Bir tek şartla: Kızı ile yakın olmasına izin verecektir. Kendisine yakın olursa onu anlayacağını ve kolay kabulleneceğini düşünmektedir. Bunun için zaten Zeynep'in kafasında olan şey üzerinden gitmeye karar verirler. Birlikte olduklarını söylemek ve beraber yemek yemek üzere anlaşıp program yaparlar

Adnan evine döndüğünde babası ile kızıyla ilgili tartışır. Geçmişte yaptıkları için babasına ateş püskürtürken; kızından da uzak durmasını ister. Onların kavgasını Özlem duyar ve olay büyür. Özlem hain planları için bilgi toplarken; bir şeye kızmamış; Adnan'a inanmış gibi yapar. Sonrasında dedektiften öğrendiği Zeynep'in peşine kiralık katil takar.

Ali Osman sonunda Alev'i üzen ve tüm olayların sebebi olan kişinin Çetin olduğunu öğrenir. Alacaklı olduğu Çetin'in hükmünü Alev'e bırakır. Kadının Çetin'den tek istediği kızından uzak durmasıdır. Ali Osman tabi ki Çetin'i o kadar kolay affetmez. Zaten alacağı olan ve ödeme zamanı geçen parayı Çetin'den ister. Parası olmayan adamdan ailesinin yaşadığı evi ister.

Ali Osman; Candan'ın Çetin'in sevgilisi olduğunu Alev'e söyler. Alev hemen arkadaşına gidip ateş püskürür. Ancak kadının da kendince sebepleri vardır.

Okulda Mert çok uğraşarak Zeynep'e ayrı dünyaların insanları olmadıklarını ispat eder. Kızın sorduğu tüm soruları bilir ve iddia sonucunda Zeynep'i köfte ekmek yemeye götürür. İkili iyi anlaşır. Özlem kocasının başkasından çocuğu olduğunu; hala ilişkilerinin sürdüğü gibi pek çok yalanı Mert'e anlatır.

Adnan nerede çalıştığını öğrendiği Alev'in karşısına çıkar. Alev'den özür dileyip geçmiş yılları telafi etmek ister ama kadının çok sert tepkisiyle karşılaşır. Alev adama kızından uzak durmasını söylerken
Ali Osman ikiliyi görür. Kıskançlık ve öfke ile fevri davranır ama sonra Alev'in gönlünü alır

Zeynep'le kaynaşmak isteyen Adnan'ın ısrarıyla Damla, kızı ve adam yemek yerler. Baba kız iyi anlaşır. Özlem ise iyi anne rolü oynamaktan sıkılır. Alya'nın oyun isteğini geri çevirip kızı susturmak için saçını uzatacak vitamin diye tanıttığı uyku hapını kızına verir. Alya annesi gittikten sonra saçı daha çabuk uzasın diye tüm şişeyi içer. Babaannesi torunun üstünü örterken şans eseri boş ilaç kutusunu fark eder ve Alya'yı hastaneye kaldırırlarken Adnan'a da haber verirler.

Alev'i mahallede yenge görür ve kaynanasına söyler. O da Damla'ya sorar ama kız inkar eder. Kızını çok özlemiş anne tüm mahallede kızını arar. En sonunda kızına yakın olmak için eve döneme kararını zaten almış Alev; annesi ile görüşür. Anne çok sevinir ve o akşam kızını herkes yemekteyken elinden tutup eve getirir. Zeynep ise okulda karşısına çıkan kadının orada ne işi olduğunu anlayamazken diğerleri şoke olur


Hiç yorum yok:
Write comments