19.10.2018

Aşk ve Mavi'de başrolde değişiklik, Keremcem geldi


ATV'nin üçüncü sezonuna devam eden sevilen dizisi Aşk ve Mavi dizisi bir süredir gündemden düşmüyor. Başrol oyuncusu, emrah'ın ücret anlaşmazlığı nedeniyle altı bölüm çektikten sonra diziyi bıraktığı, çekilmiş olan bölümler yayınlandıktan sonra başka bir başrol oyuncusuyla devam edileceği söyleniyordu. Aşk ve Mavi'nin 74. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Emrah'ın canlandırdığı Ali karakteri ölümle burun buruna.

Dizinin 75. bölümündede ise yeni bir oyuncu dahil oluyor, Keremcem. Yakışıklı oyuncu, Fox TV ekranlarında uzun süre yayınlanan O Hayat Benim dizisinden sonra kısa süren bir yazlık diziyle ekrana gelmiş, br süredir de ortalarda görünmüyordu.

Keremcem, dizide Fazıl Göreçki’nin gayrimeşru oğlu Yaman karakterini canlandıracak. Aniden ortaya çıkan Yaman, konaktaki dengeleri de değiştirecek gibi görünüyor.

Yeni sezonda reytingleri oldukça düşük seyreden dizinin, başrol oyuncusunun da ayrıldığı haberleri üzerine, final'in yaklaştığı konuşulmaya başlanmıştı ki, Keremcem ile anlaşıldığı ve sürpriz bir karakterle diziye dahil olacağı bildirilmişti.





Hiç yorum yok:
Write comments