18.10.2018

Çocuklar Duymasın 53. bölümde Emre ve Simay ayrılmaya karar verdi


Kanal D'nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın'ın 53. bölümü de keyifle izlendi. Aileler toplanmış düğün tarihini konuşurken Emre ile Simay geldiler. Evlenmeyeceklerini söylediler. Herkes şaşırdı kaldı. İki gün öncesine gidip olan biteni izlemeye başladık. Tuna ile Gönül'ün İzmir'e taşınma kararı Meltem'i ve Emine'yi çok üzdü, Haluk ise çok daha normal karşıladı. Merve annesi ve arkadaşlarını bırakmak istemediğini, gelmeyeceğini söyledi. Tuna da istemiyor aslında İzmir'e taşınmayı. Gönül ise Özlem ve Sertaç'tan uzak olmayı kafasına koymuş durumda.

Emrelerin uygulaması bütün engellemelere rağmen başardılar, uygulama indirilmeye devam etti, para kazandılar. Arda da bunu üzerine taktik değiştirerek saldırıya geçti. Şirketin ortağı arkadaşlardan biriyle samimiyet kurdu. Onu önce ortak olma fikrine alıştırdı. Çocuk Emrelerle konuşunca "yüzde 49 olursa ortaklık olur" dediler. Ama Arda bununla yetinecek gibi görünmüyor. Şirketin yüzde elli birini almak için arkadaşlardan birini ikna etmeye çalıştı.

Bu arada Emre ile Simay bir konuda derin bir görüş ayrılığı içine girdiler ve tartıştılar.

Haluk maç sonrası arkadaşına telefonda yorum yaparken Meltem sosyal medyada story çekip paylaşınca, kıyamet koptu. Haluk'un Beşiktaş'ı eleştirdiği konuşma tepki topladı. Haluk da Meltem'e çok kızdı.

Kadriye Hanım ile Hatice de mamografi .ektirmeye gittiler. Neyse ki önemli bir şeyi yokmuş Hatice'nin. Erken teşhisin önemini bir kere daha hatırlatmış oldular böylece. Bu çok doğru bir şey.

Simay'ın nişan bohçasını vermeye gittiler. Simay'ın annesi çok tuhaf bir kadın. İlla bohçadaki her şeye tek tek bakacak. O sırada Tuna da video çekip sosyal medyada paylaşınca komik bir durum ortaya çıktı.

Akşama da Simay'ın ailesi Meltemlere bohçaları teslim etmek için iadeyi ziyarette bulundu. Bu sırada, Emre ile Simay aralarındaki fikir ayrılığını gideremediler bir türlü. Simay da "Biz böyle bir konuda bile birbirimizi anlayamıyorsak, evlilik gibi bir maceraya atılmamalıyız" dedi.
Ve bohça için bir araya gelmiş olan ailelerin yanına geldiler. Kararlarını açıkladılar. "Biz ayrılmaya karar verdik, evlenmeyeceğiz" dediler.


Hiç yorum yok:
Write comments