31.10.2018

Kadın dizisi 37. bölüm, Şirin Bahar'a ilik verecek, ama bir şartla


Fox'un reyting rekortmeni dizisi Kadın yeni bölümüyle bizleri yine ekran karşısına mıhladı.
Geçen bölümün sonunda Sarp ile çocuklar hastane koridorunda birbirlerini görüp sarılmışlardı. Çocuklar sevinç ve şaşkınlık ile baba derken, Sarp ağlarken, onlar öyle sarmaş dolaşken Nezir'in adamı onları gördü. Tam telefona sarılmış haber verecekken, arkadan Münir yetişti, adama silah çekti, ya kurşun ya para dedi.Par aile adamı susturdu. Sonra Sarp'ın yanına gitti ve hemen gitmesi gerektiğini söyledi, Sarp önce itiraz etti ama sonra anlayınca gitti. Nisan çok bağırdı arkasından "Baba, gitme" diye. Geleceğim" diye söz vererek çıktı hastaneden. Doruk ise kendisini yine rüya gördüğüne ikna etti.
Münir Sarp'ı Pırıl ve çocukların yanına götürmek istedi, karımı görmeden hiç bir yere gitmem dedi o da. Enverlerin evine gitti.

Kantinde çocuklar uyurken onlar da aralarında konuşuyorlardı, Arif, "Bahar'ın kocası değil o" dedi. Yeliz ise Sarp geri döndü, burada iki tane çocuk var" dedi, zaten Arif ile Bahar'ı yakıştırmıyor o. Biz nişanlandık Bahar'la, yüzük taktı dedi Arif. Yeliz ise,"Yüzüktür bu, takılır da, çıkar da dedi. Ceyda Yeliz'e tepki gösterdi. Hatice de Sarp'ı kabul etmiyor, tepki gösteriyor. Başkasıyla evlenmiş, iki de çocuk yapmış" derken Nisan uyandı, çok üzüldü çocuk. O sırada Jale geldi, Bahar'ın kendine geldiğini söyledi, Nisan'ı annesine götürdü. Nisan endişeyle bakan anneannnesine, "Tamam söylemeyeceğim" dedi. Söylemedi de. Ama annesine senin başka çocuğun olmaycak değil mi? diye sorunca Bahar tedirgin oldu, Arif'le onu biliyorlar zannetti. Bilmiyorlardı ama Ceyda konuşurken ikisi de duydular ve Arif abilerine karşı tavır aldılar.

Arif ile Bahar ise çok iyiler, mutlular birlikte. Yüzüğü çıkardığını görünce bozuldu Arif. Kızdın mı diye sordu Bahar. Arif onu her şartta seveceğini, ona asla kızamayacağını söyledi. Bahçede bankta oturup nasıl sevgi dolu anlar yaşadılar başbaşa. Uzaktan çocukların geldiğini görünce Bahar'ın telaşlanması nasıl da komikti...

Hastaneden eve döndüklerinde Sarp'ı evde bulan Ceyda ve Enver ona tepki gösterdiler. Çocukların babaya veya Bahar'ın eski kocaya ihtiyacı yok, Şirin'e ihtiyacımız var. Bahar'ın hayatta kalması için Şirin'i bulmamız gerekiyor, git bul dediler.

Suat, Nezir'in eski karısıyla işbirliği yapıp Nezr'in gerçektne hasta olup olmadığını öğrenmeye çalıştı. Ama kadın yakayı ele verince fena dayak yiyip kocasının karşısına çıktı ve şimdi onun dediğini yapacak Suat'a karşı.

Sarp önce Suat'ı aradı, ilgilenmedi Suat. Bu arada beklemekten morali bozulan Pırıl babasının evine geldi, "kocam nerde, ne yaptın ona" diye bağırdı. O sırada odada kapalı tutulan Şirin de kapıya vurdu, Pırıl onu Sarp zannetti, kapıyı açtırdı. Şirin'i görünce şaşırdı. Pırıl eve dönünce daha da çok şaşırdı, çünkü Sarp evdeydi. Bahar'ın ve çocukların yaşadığını söyledi Pırıl'a. Önce şaşırmadığı için bağırıp çağırdı, bildiğini anladı, sonra kadın düşüp bayılınca kendine kızdı, ona haksızlık yaptığı için. Şirin'i bulmam için yardım et diye yalvardı karısına. tamam dedi, "Senin için yapamayacağım şey yok" dedi Pırıl ve babasına götürdü onu.

Şirin ise ne kadar vicdansız olduğunu bir kere dhaa gösterdi. Sarp önünde eğilip yalvardı. O ise Sarpla pazarlık yapacağını söyleyip Pırıl ile babasını dışarı çıkarttı. Sonra da samimi görüntüler çekti herhalde Sarp'la. Çünkü Suat'a bir görüntü gösterip, o ilikle Bahar2ın hayatı kurtulacak ama evlilikleri tamamen bitecek" dedi.

Sarp Şirin'i hastaneye götürdü, kendi kapının dışında kaldı. Bahar Şirin'i görünce çok sevindi, hayatı kurtulacağı için sarıldı, çok teşekkür etti, kardeşim dedi. Sarp ağladı Bahar'ın sesini duyunca, söylediklerini dinleyince.





Hiç yorum yok:
Write comments