19.11.2018

Ağlama Anne 7. bölüm özet. Zeynep evden kaçıyor

Zeynep geçen bölüm sonunda Adnan'ın "Ben Zeynep'in babasıyım" dediğini duyar. Annesinin kendisinden babasını sakladığını; yalan söylediğini düşünür. Adnan ise sürekli kızından haberinin olmadığını söyler. Adnan evden gider. Ev halkı Zeynep'le konuşmaya çalışır ama kız kapıyı açmaz. Herkes uyurken de evden çıkıp gider.

Zeynep Mert'i arar. Ona olanları anlatır. Ev halkı kızın evde olmadığını fark edince Alev'i Adnan'ı arar. Ali Osman etrafa baktırır. Siyah bir arabaya kendi rızasıyla bindiğini bir kameradan görünce okula adamlarını gönderip Mert'in adını telefonunu bulurlar. Ama o gruptan kimse Özlem'le soyadları uymadığı için Mert'in onun kardeşi olduğunu anlayamaz. Mert'i ararlar ama çocukta Zeynep'in ısrarıyla telefonunu açmaz hatta tamamen kapatır.

Mert ise bütün gün kızla gezip derdini dinledikten sonra kıza kalacak yer ayarlamak için ablasını arar. Özlem buluşmaya geldiğinde Zeynep'i görünce tanır ve şoke olur. Hiç bir şey yokmuş gibi davranır. İki sevgiliyie onlara yardım edeceğini söyleyip arabaya bindirir ve Ağva'daki dağ evlerine götürür. Yolda piknik yapmış kirli bırakılmış bir alanda durup hava alırlar. Özlem daha önceden aldığı kızın kapalı cep telefonunu oraya çaktırmadan atar

Adnan da savcıdan arama için izin çıkarttırır. Anca Zeynep 18 yaşından büyük olduğu ve gidişinin üzerinden 24 saat geçmediği için rica üzerine işlem yapılır. Kızlarının pek de suçu olmadığını fark eden Hasan baba Alev'e de Adnan'a da kötü davranmayı bırakır. Zeynep için de kayıp başvurusunda bulunur. Kapalı olan telefonun yeri bulunur. Haerkes Ağva'ya gidip jandarma ve köpek yardımıyla kızı arar ama bulamaz. Herkes istemeye istemeye evlerine döner.

Adnan'ın babası gelini ve Mert'i cafede Zeynep'le görür ama Adnan'a haber vermez. Özlem'in babası da Özlem'e ulaşamaz ve kızının neler yaptığını anlayamaz ama endişelenir.

Özlem birileriyle çoktan anlaşıp gidecekleri evin yakınına adamları göndermiştir. Eve girdiklerinde gençlere çorba yapar. Onların tabağına uyku ilacı koyar. Yemeği yiyen gençleri orada bırakıp çıkar. Mert ve Zeynep çay içip muhabbet eder. Sonra da uyku bastırınca uyurlar. Özlem'in adamları içeri girip kloroformla da bayılttıkları Zeynep'i Mert'in yanından alıp bir arabaya bindirir. Kızın eşyalarını da alırlar ama ayakkabısı bahçeye düşer.

Hiç yorum yok:
Write comments