1.01.2019

Ege'nin Hamsisi 23.bölüm (Final) özet. Gönüller bir olsun

Trt ekranlarında yayınlanan Ege'nin Hamsisi isimli komedi dizisi yılbaşı gecesi 23. bölümüyle final yaptı. Deniz'e yine Zeynep'i isterler. Şevket usta da verir. Yüzükler tekrar takılır. Deniz'e Dubai'den iş teklifi gelir. Hemen evlenip gitmeleri gerekmektedir. Şevket usta tabi ki hemen evliliğe bi de kızının o kadar uzağa gitmesine izin vermez.

Belediye olarak şarkıcılar getirtip bir yılbaşı kutlaması yapmak isterler. Nuri duyuru yapar. Kubat yine yapacağını yapar ve ağlayıp kendisinin artık namuslu olacağını söyleyip menejerliğe soyunur. Sonra da sanatçıların parasını peşin alıp kendi komisyonunu alıp mektup bırakıp kaçar. Melahat yine abisi yüzünden yüzü yere eğildiği için üzülür. Şevket usta ve Melahat'in tanıdıklarını aramasıyla yine de yılbaşı gecesi çıkması için sanatçı bulurlar.

Dursunların nikahı için yılbaşı gününe gün verirler. Melahat da yılbaşı etkinliğinde düğünün de aradan çıkacağını düşünüp kutlamaya dahil ettirir. Oğlu ve Zeynep'in de nikah ve düğününü yılbaşı etkinliğine katıp Şevket'i oldu bittiye getirmeyi planlar. Fikir beğenen iki genç hazırlıklara başlar. Nuri başkanın da onayıyla gizli bir düğün daha etkinliğe eklenir.Yandaş olarak hala Fikret'e de olayı anlatıp onayını alırlar.

İbonun bebeklerinin cinsiyeti belli olur. İki tane erkek babası olacağını duyan İbo sevinçten havalara uçar ve davul zurna tutup bu haberi tüm Sığacık'a verir.
Fikret'le aldıkları çocuklarla sıcak bir aileye dönüşen Nurilerin evinde okul hazırlıkları yapılır. Nuri'yi Almanya'dan arayıp parası olacağına dair bir şey söylerler. Nuri taksiye atlayıp kaçmaya başlar. Ama sonra çocukları okula götüren karısı Fiko'yu görür. Kadını sevdiğini fark eder ve geri döner.

Düğün günü gelip çatar. Dursunların nikah kıyılırken gelinlik giymiş bekleyen Zeynep bunu babasına yapamayacağını fark eder. Kendileri için türlü fedakarlık yapmış babasının rızası olmadan oldu bittiye getirilen bir evliliği istemediğini Deniz'e söyler. Deniz olgunlukla karşılar. İkili gelinlik ve damatlıklarını çıkarıp hüzünle salona döndüklerinde Şevket usta onların evlenmesine izin verir. Nikahları kıyılır. Yılbaşı konseptinin içinde iki çiftinde düğünü yapılmış olur.

Deniz ve Zeynep balayından döndükten sonra Dubai'ye gitmekten vazgeçip İzmir'deki bir konut projesini kabul etmeye karar verdiklerini söylerler. Melahat ve Şevket usta buna çok sevinir ve beraberce sarılıp çok güzel bir aile olduklarını söylerler.

Hiç yorum yok:
Write comments