11.12.2018

Çukur Dizisi 46. bölüm özet. Cumali Salih'ten şüpheleniyor

Show Tv de yayınlanan Çukur dizisinde Ersoy Yamaç'la anlaşır. Çeto ve Mahsun'u aynı anda indirebileceği bir an verecektir. Ersoy neden Çeto ve Mahsun'a  neden ihanet ettiğini söylemez.

Sonrasında Koçovalılara; Çukur'un çocuklarını kara kuzuların aldığının haberi gelir. Evi gözetlemeye başlarlar. Ancak bilmedikleri bir şey vardır. Çeto ve Mahsun çocuklara çok iyi davranıp kendilerine alıştırmaktadırlar.

Labaratuara yapılan baskın sonrasında son anda Salih; Celasun sayesinde kaçabilir. Saadet'in yaşadığını bir oğlu olduğunu bu yüzden onlar için çalıştığını söyler. Celasun da Akşin için onlara mecbur kaldığını söyler. Ayrıca Celasun kendisini kurtaranın Vartolu olduğunu da görmüştür.

Mahsun Sena'nın evinin bir şeylerini bozup sonra da kendisine tamir için mecbur kalmasını sağlar. Mahsun lavaboyu tamir ederken arayan Yamaç; güvenlik amaçlı fotoğrafını çekmesini ister. Ancak Sena tabi ki yapmaz. Ama lavaboya bakarken evde düşen küpesinin birden bire oradaki evde kutuda belirdiğini fark eder. Mahsun'un arkasından bakar. Mahsun kızın şüphelendiğini anlaryıp arabasına binmez.

Otobüsle bir yere götürülürken çocukları almak için harekete geçen Koçovalılara kötü bir sürprizle karşılaşır. Kara kuzulara alışan çocuklar otobüsten inip onlarla gelmek istemez. Tükenmez kalemle parmaklarına dövmelerini çizmişlerdir. Çocuklar Çeto'ya Kara kuzu olmak istediğini söyler

Yamaç çocukların neden böyle yaptığının içinden çıkamayınca Emmi'ye akıl sormaya gider. Cumali'yi görünce Emmi sevinir. İdris de oraya gelir. Sultan ana da Sena'ya gider. Annesinin düzeldiğini ve orada olduğunu öğrenen Yamaç da akşam onlara gider. Sultan; ikisine de akşam yemeğe gitmelerini ister.

Çeto; Salih'i karısı ve çocuğuyla evde görüşmesini sağlar. Salih'e kendilerine bir şey olmaması için dua etmesini yoksa çocuğu ve karısının başına gelebilecekleri söyler. Çöpleri karıştıran Aliço; evin çöplerinin arasından bebek bezi bulur ve şaşırır

Cumali; o gün Bold Pilot'ın jokeyiyle karşılaşır. Ona ait olan eşyaları vermek istediğini söyler. O da Cumali'yi Şampiyon filminin galasına çağırır. Cumali Yıldız'la galaya giderler.

Kara kuzular iyi niyet göstergesi olarak çocukların anne babalarını kahvede toplar. Onlara çocukları ertesi gün vereceğini söyler. Ersoy da orada ikisini birden öldürebileceğini söyler. Cumali onlara yeni bir ev tutar. Yamaç onlara kahveye gelecek Çeto ve Mahsun'u bir kerede öldürebileceklerini söyler. "İçerde adamım var" der. Vartolu bunu duyunca panikler. Evden çıkmak ister ama ondan şüphelenen Cumali; Salih'le kendisini bir odaya kilitler.


Hiç yorum yok:
Write comments