18.12.2018

Yasak Elma 27. bölüm özet. Yıldız otel odasında yakalanacak mı?

Genel kurulda Zerrin'in hisse yönetimlerini Halit'e vermesiyle çoğunluğu sağlayan Halit; ilk icraat olarak Falcon havacılığın başına eş başkan olarak Zeynep'i getirir. Alihan buna çok öfkelenir. haklı olduğunu düşündüğü davada sevdiklerinin onu sırtından vurduğunu düşünmektedir.

Zeynep'in ilk iş gününde önce Zerrin sonra da Halit onunla konuşup yumuşamasını şirketteki gözü kulağı olduğunu söyler. Yıldız da kardeşinin bu yükselişine çok sevinir. Hakan da Zeynep'i tebriğe uğrar. Alihan da pek istemese de kadını tebrik eder.

Zeynep'in karşı dairesine Emir ve Caner taşınmış; dedikoducu komşuyla da aralarından su sızmıyor kıvama gelmişlerdir. Şirkette eş başkan olarak Zeynep'i gördüklerinde şaşırır ama sevinirler. Ender Caner'den Zeynep'i gözünün önünde tutmasını ister.

Alihan; ablasına gittiğinde Halit'e neden kızgın olduğunu söyler. anneleriyle ilişkisi olduğunu; çocukken gördüğünü sonrada saatinden tanıdığını söyler. Zerrin kesinlikle inanmayıp kardeşini evinden kovar. Bu Alihan'ı daha çok öfkelendirir. Zerrin Halit'i arayıp çağırır ve Alihan'ın söylediklerini söyler. Halit şoke olur. Bozuntuya vermez ama huzursuz olur. Ardından Taşdemir mezarlığına gider.

Zeynep İrem'i arar. Hakan'la ilişkileri hakkında soru sorar. Akşam Zeynep, Yıldız, İrem bir balıkçıya gidip yemek yiyip içerler.

Şirkette başkan olunca Zerrin; Zeynep'e bir araba alınmasını ister. Bir galeriye gidip araba seçmesi gerekmektedir ama adam kaba davranınca Zeynep çıkıp gider. Galerinin başındaki adam patrondan korkup ertesi gün özür dilemeyi planlar. Şirketin önüne arabaları getirip seçmesini isteyince bu seferde Alihan görüp kıskanır

Emir ve Caner komşu oldukları Zeynep'e şaka yapmak için evine girer. Galerici Dündar da özür dilemek için eve gelince yanlış anlamalar silsilesi olur. Tam o sırada Alihan ve Zeynep'in köpeği Kaju evden kaçar. Zeynepler dört koldan ararken tasmasındaki bilgilerden Alihan'a ulaşırlar. Onlardan önce gelen Alihan köpeği alıp Zeynep'e tavır yapıp vermez. Ertesi gün şirkette köpeği Zeynep'e verir ve neden böyle davrandığını kadına söyleyeceğini söyler.

Erim annesine kızgındır. Bir arkadaşı ile kendi çevrelerinden olmayan bir arkadaş grubuyla tanışıp takılmaya başlar. Eve gelen çocukları Yıldız'ın gözü tutmayınca evden kovar. Halit karısını dinlemeyip Erim'in gazıyla bağırır. Yıldız üzülüp 2 günlüğüne Sapanca'ya gider. Yıldız'ın evden ayrıldığını Zehra'dan öğrenen Kemal otele gider. 

Yıldız'ın gitmesinin ardından çocuklar bir daha köşke gelir. Onları gören Halit; karısının haklı olduğunu anlar. Oğluna kızıp çocukları göndermesini ister. Erim Yıldız istediği için arkadaşlarının gönderildiğine inanır. Halit de karısının peşinden gider. Halit; Kemal odadayken kapıya gelir. Balkon kapısının kilitli olmasıyla içeridekiler panikler.






Hiç yorum yok:
Write comments