10.03.2019

Erkenci Kuş 33.bölüm özet. Can ve Sanem'in gitme inatları sürüyor

Buzhane planı geri tepmiştir. İkili daha da öfkeli olarak çıkarlar. Can en kısa zamanda gitmek için bilet ve otel rezervasyonu yaparken Sanem de ihbar süresini beklemeden eşyalarını toplayıp aşağı kata gider. Polen'in yemek kitabı için gelen kişiyi toplantıda Sanem ve Can kaçırınca o işi de Can yapmak zorunda kalır.

Emre Leyla'yla konuşmaya çalışır ama kadın cevap vermez. Şirkete döndüklerinde kardeşiyle birbirlerine gaz verirler ve Leyla da işi bırakır. İhbar süresi için Emre baskı yapmaz. Leyla elinde eşyalarla Sanem'in yanına indiğinde Yiğit ona iş teklif eder. Kardeşi ile beraber çalışma fırsatını geri tepmez. Karşılıklı ofislere yerleşirler.

Osman Leyla'yı arar ve evlendiklerinde yaşayacakları evi bakmak için buluşurlar. Baktıkları evde kadını öpmek için hamle yapan Osman'ın öpmesini Leyla istemez. Neyse ki emlakçı içeri girince olay geçiştirilir. Leyla Osman'ı öpmek istememesinden rahatsızdır.

Aysun ile ortak olan Menkibe halinden çok da mutlu değildir. Aysun iç çamaşırı dükkanını Çakal İhsan'a bırakamayacağı için bu doğal ürünler dükkanına kendi yerine İhsan'ı bırakır. Adam daha çok kazanmak için üretim yapması gerektiğini düşünüp dükkanın arkasında yalan yanlış bir şeyler yapıp şişeler. Sonra da Menkibe yokken satar. Sattığı üzünler yüzünden zehirlenenler olur. Polisler gelir. Bütün suç kadınların üzerine kalır.

Ceycey'i köyden ninesi arar. "Evlenmezsen ölücem" der. Evine koli gönderir. İçinde gelinlik damatlık ve yüzük vardır. Ceycey Ayhan'a ninesini kandırmak için sanki evlenmişler gibi davranıp resim çektirmelerini teklif etmeye karar verir. Ancak Ceycey'in evinde gelinlik, damatlık ve yüzüğü gören Ayhan olayı yanlış anlar. Dükkana gelen Ceycey daha konuşmadan evlenme teklifini kabul ettiğini söyleyip adamın boynuna atlar. O an Osman içeri girer. 

Can da Sanem de akşam yaptıkları işe akıllarını veremez. Gece yarım yamalak uykularında birbirlerini görüp uyanırlar. İkisi de birbirini aynı anda arayınca meşgul çalar. Bir daha aradıklarında ise farklı yerlerde keyifleri yerinde gibi konuşurlar. Ertesi sabah birbirlerini kıskandırmak için güzel giyinirler. İkisinin de aklı birbirinde kalır.

Polen bir yemek workshopuna beraber gitmek için ısrar eder. Annesinin de ısrarıyla Can kabul eder. Ancak o gün Emre'nin de şirkete gelen Menkibe'nin de sözleri Can'ı etkiler. Yiğit de aynı etkinliğe Sanem'i çağırınca ortaya komik sahneler çıkar. İkili birbirini kıskanır. Sanem Polen'in üzerini ıslatınca O ve Yiğit erken çıkar. Can da Sanem'i omzuna atıp arabasına bindirir.

Hiç yorum yok:
Write comments