16.03.2019

Gülperi Dizisi 24.bölüm özet. Çocuklar anne babalarını terk ediyor

Hasan evde bulduğu belgeyi bir kez daha çıkartır ve ancak o zaman gerçekliğine inanır. Artemis de anne babasının tekrar evlenmelerini istediğini tam da Gülperi kapıda belirdiğinde söyler. Gülperi'nin içi burulur. Hasan Kadir'i hesap sormak için aradığında Artemis'in rahatsızlanıp hastanede olduğunu öğrenir. Hasan ve Kadir konuyu konuşur. Hasan çok sinirlidir.

Hasan eve gidip kız kardeşine de durumu anlatıp toparlanmalarını ister. Olanları anlatır. Can ise zaten bunu bildiğini ve Süpermen'e Kadir baba demek istediğini söyler. Can'ın ateşi vardır ve öksürmektedir. Çocuğu neredeyse zorla duygu sömürüsü yaparak evden çıkarırlar. Parka giderler. Artemis de hastaneden çıkmış annesiyle otele yerleşmiş; Hasan ile buluşmak istemektedir.

Kadir, Gülperi ve çocuklar parkta konuşmaya çalışır. Çocuklar hep beraber tepki gösterip gider. Gülperi'ye dedelerine gideceklerini söyleseler de gitmezler. Ajda'ya giderler. Kadın ise iş yerini devredip hemen gitmek için hazır beklemektedir. Evindeki eşyalar kolilenmiş; taşınmaya hazırdır. O geceyi orada geçirirler. Ajda'ya cafe için gelen müşteri zabıta belediye olaylarını duyunca vazgeçer.

Can'ın ateşi çıkınca onu hastaneye götürmek zorunda kalırlar. Oradaki doktor bunların durumdan şüphelenip sosyal hizmetleri arar. Bunu duyan çocuklar hastaneden çıkar ve hasta olan kardeşlerine iyi bakım gerektiği için çaresiz dedelerinin kapısını çalar.

Yakup Taşkın sonunda evine döner. Oğlu ile hastanede görüşür. Avukatından Eyüp'ü çıkarmasını ister. karşılığında ona bir servet vereceğini vaad eder. Gökhan; babası Seyit'in katili ile yüzleşmek için silah alıp hastaneye girer. Eyüp ile yüzleşir. Hastane çıkışı; polis gözetiminde götürülürken Eyüp Taşkın'a silah çeker. Hasan araya girip çocuğu vazgeçirir.

Gülperi ise çocuklarını geri kazanmak için Kadir'e boşanma davası açar. O sırada adliyede olan Kadir bu sahneyi görür. Artemis de otelde ortağıyla konuşan annesinin kendisini para ile dövdürttüğünü duyup annesine de öfkelenip kırılır

Hiç yorum yok:
Write comments