20.03.2019

Vuslat Dizisi 11.bölüm özet. Aziz Nehir ile nişanlanacak mı?

Kerem annesinin resmini öpüp ağlayarak cüzdanına koyar. Sonrada resim ve bilgiler yolladığı birisinden bir şeyler bulmasını ister. Aynı anda Sultan da aynı fotoğrafa bakmaktadır. Aneta hanımın kızı Alice'in fotoğrafıdır bu. Kötü bir yazıyla yazılmış bir de mektup vardır.

Aziz Şükrü'nün durumunun stabil olduğunu öğrenir. Feride ise Yalçın ile izlediği görüntülerde Aziz'in ne kadar soğukkanlı olduğuna takılmıştır. Olayın öncesinde ve sonrasından Abdullah efendinin kendisine söylediği "Sakın zanna kapılıp hüküm verme" sözlerini hatırlar. Telefonu Yalçın'a vermez ve ondan biraz daha zaman ister.

Fırat ise arkadaşı Zeki ile bir kasayı açıp içindekileri çalıp Kerem'e getirir. Aneta hanıma bakacak kimse olmayınca Fırat yaşlı kadını aile evine getirir. Hasibe istemese de Fırat eve geri gelmesi için kadına bakılmasını şart koşar. Fırat eve gelince Ceylan, erkek kardeşi, evin taşınması, Emine'nin kaçırılması, Altan'ın vurulması meselelerini öğrenir

Gülten Aziz'in eşyalarının tamamını toplarken Perihan anne müdahale edip ortalığı ayağa kaldırır. Aziz eşyalarını alıp Altan'ın evine taşınmayı planlamıştır. Annesi ile konuşur ve eşyalarını toparlatır. Aziz babasıyla Altan'ı ölüme terk etmesi ve Kerem'e ailesinin öldürülmesinin söylemesini konuşurlar. Babasına sert çıkar.

Kerem Yalçın'a gidip ailesinin öldürülmesini araştırmasını ister. Ardından Kerem yakalattığı iş adamlardan birinin dosyaları polise gitmiş ve tutuklandığı ortaya çıkar. Yukarıdan birileri Tahsin'den saati, kutuları ve dosyaları ister. Kerem Tahsin'i çağırıp başka iş adamını polise vermemek karşılığında imzaladığı kağıtları yırttırıp şirkete imza yetkisi vermesini ister.

Perihan anne Nehir ile buluşup evlenmeleri için adım atmak ister. Büyük bir kriz çıkarıp Aziz'i köşeye sıkıştırıp evliliğe ikna etmek için beraber plan yaparlar. Nehir Perihan'ın verdiği Kerem'in şirketten vazgeçtiği belgeleri yürürlüğe koymaz.

Kerem şirkete gelen Feride'ye Nehir ile Aziz'in nişanlanacağı haberini verir.  Feride şaşkın kalakalır. Aziz; Feride'nin Yalçın'a "Aziz'i sana vermiycem. İstiyorsan ikimizi de al" dediğini duyar.  Aziz Feride'ye "Yapman gereken; doğru bildiğin şeyi yap" der. Feride bölüm sonunda Yalçın'a telefonu vermek için emniyete gider. 

Abdullah efendi Altan'ın bahçesine gidip oturur. Altan ona yemek verip gelene kadar bir kutu bırakıp ortadan kaybolur. Altan ne olduğunu anlayamaz. Sultan Alice'in mektubunu çözmesi için bir tercüme bürosuna gider. Alice'i bulmak için kendisi uğraşmaya başlar.

Şirkette bir karışıklık ortaya çıkar. Suçlu Feride gibi gözükmektedir. Zarar ise çok büyüktür. Üzerine bir de yeni yapılan sitelerden birindeki bir bina çökmüş. Ölen yaralanan olabilirmiş. Aziz bunu duyunca fenalaşır. O yere çöktüğünde Salih babadaki saatlerden biri de yere düşer. Saatin içinden bir not çıkar. Salih baba notu saklar.

Aziz çok üzülür. Ne yapacağını bilemez halde şirketten çıkar. Salih babaya gider. Hiç bir şey söylemeden telefonunu bırakıp üst kata çıkar ve yatar. Salih baba üzerini örtüp rahatsız olmasın diye dükkanı da kapatır. Aziz rüya görür. Uyandığında daha iyidir. Nehir'le konuşmasından tüm bunların onların planı olduğunu anlar ve kızar. Ama hiç bir şey olmamış gibi anne, babası, Nehir ve kızın anne babasının bulunduğu yemeğe gidip gülücükler saçar. 





Hiç yorum yok:
Write comments