11.04.2019

Bizim Hikaye 65.bölüm özet. Elibollara piyango çıkıyor

İsmo'yu bulmaya çalışan Elibollar ve dostları elleri boş döner. İsmo'yu amcası kaçırmış; Fikri'yi arayıp kendisini karısıyla barıştırması karşılığında rehin tuttuğunu söyler. Fikri çocuğun amcasında olduğunu öğrenince bir telefon kulübesinden Filiz'i arayıp piyango biletini ister. Allah'tan amcaları İsmo'yu getirip özür diler. Filiz de Fikrş ve yiğenini 1 gece de olsa nezarethanede tutturur. Amcaları karısıyla barışana kadar onlarda kalacağını söyler.

Piyango parasını alan Filiz hemen hesap kitap yapar. Eve biraz eşya alıp sigorta gibi borçları ödedikten sonra ellerinde kalan parayı bankaya yatırır. Hesaplı gidilmesini isterken babası onun kredi kartını çalıp araba satın alıp borcu kıza yıkar. Diğer taraftan Kiraz ve Fikret yine para, havuzlu villa diye tutturur. Filiz onlara yüz vermeyince babalarının aklına uyup Filiz'in bankadaki parasını telefon bankacılığıyla Fikri'nin hesabına yollarlar.

Filiz Neslihan'dan Barış'ın hastanesinde bir davet verildiğini duyunca gitmek ister. Eski kıyafetlerini giyecekken Deniz müdahale edip onu alış verişe çıkarır. Pahalı da olsa kıyafetler alırlar. Davette kadın sürekli Barış'la ilgili anılarını anlatırken Filiz istemeden Neslihan'ın üzerine kusar

Filizler parayı alıp Çiçek ve Cemil'e düğünleri için biraz, Tufan'a da evini düzeltip karısını getirmesi için biraz verir. Ferda bu arada Tufan'ın cep telefonunu alıp Tülay'ın telefonunu kendi numarası ile değiştirip ayrılmak istediğine dair mesajlar atar. Tufan'ın aramalarını açmaz. Tufan bunalıma girdiğinde Ferda onun bu zaafını kullanıp onunla beraber olur.

Tufan için endişelenen Rahmet ve Cemil; Çiçek'e Tülay'ı arattırır ama kadının bir şeyden haberi olmadığını öğrenir. Eve yedek anahtarla içeri girdiklerinde Tufan ve Ferda'yı yatakta basar. Çiçek bir kadın olarak ortalığı kaldırırken Ferda'nın numarası da ortaya çıkar ama iş işten geçmiştir. Çiçek öfkeyle Cemil'le konuşurken gelen arabayı görmez ve çarpmasına neden olur

Hiç yorum yok:
Write comments