5.03.2019

Yasak Elma 35.bölüm özet. Mustafa cezaevinden çıkıyor

Kemal kıskançlıktan Yıldız'la konuşmak için odasına gider. Onu tutup kendine çevirdiği anda Lila içeri girer. İkili panik olur. Lila'nın aklı karışır. Yıldız Lila'yı etkilemeye çalışırken Kemal karısının evde yalnız bırakmamaya çalışmaktadır.

Yıldız'dan Alihan'ın evliliğinin gerçek olduğunu öğrenen Zeynep Dündar'a "Evlenelim" der. Dündar kabul eder. Çeyiz düğün yüzük konularını konuşmaya başlar. Zeynep Yıldız'a evlenme haberini verir. Yıldız da Alihan'dan intikam almak için herkesin içinde bu haberi vermeyi planlar. Halit'i Erim gittiği için herkes mutsuz diye kandırıp yemek düzenler.

Kemal; Zehra'yı havalar ısınana kadar spor salonuna gitmeye ikna eder. Yıldız'ın gittiği spor salonuna gitmeye karar verirler. Görüşmeye giderler. Aynı hocadan ders almaya başlarlar. Caner spor hocasını arayıp haberlerini alır. Daha da yakınlaşmasını ister.

Ender Alihan'ı Hakan ve Zeynep ile ilgili kışkırtmaya çalışır. Hakan ve Zeynep barınağa gider. Dündar bir sabah Zeynep'e gittiğinde Hakan'ı orada bulur. İşe de beraber gidince Dündar iyice huysuzlanır. Hakan ile ağaç dikmeye gittiğini de duyunca Alihan'a gidip anlatır

Halit'e Lila Kemal'den hoşlanıyor galiba der. Kemal'i kenara çekip konuştum ama onun haberi yok. Erim konusunda üzgün, Emir'le olmasına da sen izin vermedin bunalımda galiba der. Annesinde bir kaç gün kalsa iyi olur bence der. Halit Lila'yı birkaç günlüğüne annesine yollarken kıza Emir'le de tanışmak istediğini söyler. Emir yemeğe tek gitmek istemeyip Zeynep'i de sürükler.

Akşam yemekte Yıldız; herkesin önünde evlilik haberini verir. Dündar Zeynep'e yüzük takar. Ertesi gün Alihan Dündar'a gidip Zeynep'in onu sevmediğini hatırlatır. Zeynep bunu öğrenip Alihan'a kızmaya gider. Bağırırken Ender'le yattığını bildiğini ve çocukluk tramvasını yüzüne vurur. Zeynep sonrasında adamdan özür diler.

Sabah Yıldız'a spor hocasından çiçek gelir. Halit bunu görünce karısına spor salonunu yasaklar. Yıldız ufak bir araştırma ile çiçeği Kemal'in yolladığını ve niyetinin hocadan onu uzaklaştırmak olduğunu anlar. Bunu Ender de anlar.

Kemal, Zehra ve Halit Yıldız bir gece kulübünde karşılaşırlar. Halit'in gitmesi gerekir. Kemal Yıldız'a bakıp yanaşan birini döver.

Yıldız Dündar'dan Kemal'i takip ettirmesini ister. Kemal ve Ender bir araya gelir. Ender spor hocasını  kendisinin tuttuğunu ama onun bu planını bozduğunu söyler. Dündar Yıldız'a Kemal ile Ender'in resimlerini gösterir. O da Halit'e gösterir. Halit Kemal'le konuşur. Kemal ona Ender'in hisselerini satmak için konuştuğunu onlar sormadan söyler.

Alihan annesinin eskiden beraber olduğunu öğrendiği Tuncer'in eşi ile görüşür. O an ilişkiyi bildiğini ekonomik bağımlılığı yüzünden ayrılamadığını; bugünse affettiğini söyler. Alihan'a da affetmesini tavsiye eder.
Mustafa cezaevinden çıkar. Yıldız'ın annesinin peşine düşer. Taşındığını öğrenir.

Lila; annesine Yıldız'la Kemal'i yatak odasında gördüğünü söyler. Onlar da hemen Halit'e gider ama Yıldız önceden Halit'e bir şeyler anlattığı için adam bildiğini söyleyip onlara kızar.

Hiç yorum yok:
Write comments