23.04.2019

Yasak Elma 42.bölüm özet. Erim vuruluyor

Ertesi gün Yıldız; Ender'in eski mahallesinde Emir ile buluşur. Kadın yalanlar söyleyip adamı koruma gibi kullanır. 20 yıl öncesinden yaşlı bir terziye ve karısına ulaşır. Ender ve Kaya ile ilgili dedikoduları öğrenir.

Mustafa Zeynep'in mahallesinden oda tutar. Emir Mustafa ile kim olduğunu bilmeden tanışır. Mustafa'yı kumar borcu olan adamlar sıkıştırır. Emir'le buluştuğu bir anda Caner gelir ve Yıldız'ı alt etmek için Ender'in her şeyi yapabileceğinden bahseder. Mustafa bu konuyu can kulağıyla dinler ve iş çıkışı Caner'e kimliğini söyleyip ablasıyla konuşması gerektiğini söyler.

Ender; Kaya'ya tepki olsun diye Neslihan'ın işini kabul etmez. Halit; konsolosluğun davetine gitmek istemez ve Ender'e gitmesini söyler.

Yıldız şirkete gidip geçmişini bildiğini eski evini bulduğunu ima eder. Ender panik olup Kaya'ya kendileriyle ilgili bir şey söyleyip söylemediğini sorar. Şirkette Tülin'le konuşur ve eski sevgililikle ilgili bilgi almaya çalışır. Ama Ender çoktan yiğeninin eğitim masrafları karşılığında Tülin'i susturmayı başarmıştır. Tülin Yıldız'ın çok sık şirkete geldiğini rahatsız olduğunu ima eder. Halit akşam eve geldiğinde karısına kızar.

Ender bir panik anında kardeşine bir erkek çocuğu daha olduğunu; çok genç ve parasızken onu bir hemşireye verdiğini; sonra hemşireye gidip çocuğu bulmaya çalıştığını; kadının bir şey söylemediğini şu an ise hemşirenin öldüğünü söyleyip ağlar. Kaya yurt dışına gittiğinde hamile olduğunu anladığını; kürtaj için para bulduğunda artık çok geç olduğunu; bebeği doğurmak zorunda kaldığını anlatır.

Zerrin Asuman hanımla çeyiz ve ev eşyası için tartışır. Sonra da fenalaşıp hastaneye gider. Alihan ablasını tek başına eve göndermek istemeyince Zerrin bir sürü valizle eve gelir.

Mustafa Ender'e Yıldız'ın babası olduğunu ama Zeynep'in babası olmadığını onu öldürdüğünü söyler. Bu gerçeği Yıldız da bilmemektedir. Ender Yıldız'ı çağırıp bunları söylediğinde kadın allak bullak olur. Ender'e tokadı yapıştırıp soluğu annesinin yanında alır. O sırada Mustafa şirkete gidip Zeynep'e gerçekleri söyler. Zeynep kötü olur ve annesiyle yüzleşip bağırır. Ender Halit'e gidip olayları tabi ki çarpıtarak anlatır

Mustafa Ender'den aldığı parayla kumar oynar. Yine şirket önüne gelir ve Halit'i tehdit eder. Halit emniyete haber verip Asuman'ın evinin önüne polis arabası bekletir. Halit Asuman'a Yıldız istedi diye bir miktar para yollayacağını söyler.

Zeynep ve Alihan'ın davetinde çok içen Zehra ve Caner geceyi beraber geçirir. Arkadaş kalmayı düşünürler ama birbirlerini de aramaya kahveye yemeğe gelmeye başlarlar. Zehra ve Caner sinemaya gider ama orada Emir ve Lila'yla karşılaşırlar. Belli etmemeye çalışırlar.

Kaya Ender'in evine yemeğe gelir. Geceyi beraber geçirirler. Bu sırada Yiğit isminde bir çocuğun annesi ölür ve ona kendisinin öz annesi olmadığını anlatan bir mektup bırakır. Mektupta öz annesinin Ender olduğu yazmakta, resmi de bulunmaktadır. Çocuk çok öfkelenir

Ertesi sabah Mustafa elinde silahla köşkün önüne gelir. Yaşanan arbedede Mustafa etkisiz hale getirilir ama silah patlar. O sırada arkadan gelen Erim vurulur. Herkes çok endişelenir ve korkar.






Hiç yorum yok:
Write comments