29.08.2019

Afili Aşk 11.bölüm özet. Ayşe Kerem'den soğuyor

Kaza yaptıklarında Kerem'e bir şey olduğundan endişe eden Ayşe SAO'nun neyin kısaltması olduğunu söyler. Kerem mahsustan baygın numarası yaptığını söyler. Ayşe ise havaya giren Kerem'e SAO sakın aşık olmanın kısaltması olduğunu ama aşık olmaması gereken kişinin kendisi olmadığını söyler. Kerem bacağındaki acı yüzünden ambulans çağırır. Bacağına aparat takarlar. Kerem de annesi de panik olmuştur. Fazlasıyla üzerine titrerler.

Erkut aileye kazanın haberini verince anne telaşlanır. Ayşelere geçmiş olsuna gitmek isterler ama Yelda gelmelerini istemeyince bu kez ertesi günkü pikniğe çağırırlar. Erkut Ayşe'yi almaya gelince aile de gelir. Volkan ve Gonca da gelir. Muammer hoca da kız kardeşi ile o alana gelince Kerem adamı Ayşe çağırdı zannedip surat yapar.

Nazmiye pikniğe giderken Rıza'yı denemek için tayt giyer ama adam kızmayınca bozulur. Piknikte psikolog arayınca uzakta konuşur. Etraf kalabalık olduğu için kimin aradığını söylemeyince Nazmiye bunu yanlış algılar. Psikologdan randevu alıp annesi ile giderler. Nazmiye kendisini tutamayıp kavga çıkartır. Rıza; karısını karakoldan almak zorunda kalır ve artık anlayışlı olmamaya, doktora gitmeyi ve ilaç kullanmayı bırakmaya karar verir. İlk işi evdeki kozmetikleri yakmak olur

Serpil isminde ünlü bir menajer Ayşe'yi arayıp iş teklif eder. Kerem yanaşmaz ama Muhsin baba görüşmesi konusunda destekçi olur. Görüşmelere Kerem de girer ve Ayşe'nin fiyatını yükselten bir pazarlık yapar. Ayşe'yi arayıp şampuan reklamı için teklif olduğunu söylerler. Kerem istemese de Ayşe kabul eder.

Erkut şirkette yükselmek için proje vermesi gerektiğini düşünür. Piknik sırasında hazırladığı dosyayı Kerem'e verir ama almaz. Bu kez Ceyda'ya yazmaya başlar. Ona çaycı olarak özel ilgi gösterir. Ceyda da ona yakın davranınca Ayşe'nin dikkatini çeker. Erkut proje dosyasını Ceyda'ya verir. Erkut bu arada Sabri'den takım elbise ve ayakkabısını alıp değiştirtip şirkette giyer. 

Kerem Ayşe'nin SAO diye kimden bahsettiğini çözmeye çalışır. Berk, Muammer ihtimalleri arasında kalır. Şirketten birisiyle buluşmak için çıkan Ayşe'yi takip eden Kerem; Muammer ile buluştuğunu görüp SAO'nun o olabileceğini düşünür.

Hülya'nın midesi bulanıp durunca hamilelik testi yaparlar ve bu kez pozitif çıkar. Aileye müjdeyi verdiklerine Yelda dahil herkes çok sevinir. Hülya "bebek gelince beşik koymak için yer lazım bu yüzden Kerem'in odası bizim odamız olmalı" diye tutturur. Kerem ilk başta istemese de kabul eder.

Gonca ve Volkan birlikte olurlar. Gonca adam uyanmadan gider ve Volkan'a bu ilişkiyi önemsemiyormuş gibi davranır. Bu ilk başlarda adamın hoşuna gitse de sonra kızın bu tavırlarından etkilenmeye başlar. Muhsin baba hala Volkan'ı evlendirmek istemektedir.

Şampuan reklamı işini Ceyda ayarladığını öğreniriz. Ancak bunu saklamaktadır. O sırada sete Kerem'in eskiden kalbini kırdığı, atölyeyi basıp intihar eden kadın gelir. O günleri atlattığını söylese de Ayşe de Kerem de kendisini kötü hisseder. Ayşe alyansını çekimi de bahane ederek çıkarıp çantasına koyar.


Hiç yorum yok:
Write comments