3.08.2019

Her Yerde Sen 8.bölüm özet. İkilinin aşkına Alara ve Vedat engeli

Selin ve Demir tam eve girecekken İbrahim onları sürpriz doğum günü partisi için uyarır. Demir gider. Selin şaşırmış gibi yapar ama asıl sürprizi içeride Alara'yı görünce yaşar. Alara onun şirkette  yükselmek için Demir'le beraber olduğunu ima eder. Selin doğruyu söylemeye çalışır ama Alara tüm küstahlığıyla haddini aşar. Doğum günü çok güzel geçer.

Demir Vedat'a gider. Sera da ona yardım eder. Merve'nin Selin olduğunu öğrenen Vedat bunu Demir'e belli etmez ve hoşlanma, ilişki işinin olmayacağını anladığını söyler. Akşam serada kalır.

Demir; sabah Selin'in aramalarını görüp geri arar. Telefonda Alara'dan bahsetmez. Anne babasını otogara bırakacağını söyleyip işe geç gitmek için izin ister. Taksi ile gitmelerine gönlü razı olmayan Demir; aileyi otobüse kadar götürüp vedalaşır. Ailenin ilgisi onu etkiler.

Parti sırasında Burak gözcülük yaparken Ferruh karanlık odaya girip ne var ne yoksa toplar. Resimlere bakan Burak; kendi resimlerinin fazlalığını fark eder.Daha önce ki imaları da hatırlar ve Selin'in kendisinden hoşlandığı fikrine kapılır

İbrahim'in motorunun bozulma ihtimali Ayda'yı korkuttuğu için adamın kendi koltukta yatmasını ister. Ayda ilişkisi yüzünden çok heyecanlıdır. Bora ve Merve evlenmeyi başarır ama kimseye söylemezler. Kızlar şirkette birbirine bunları söyler

Leyla ve Firuze kardeşler Selin ve Demir'in ortamına yakın olmak için cafede çalışmaya başlar. İkisi ayrı ayrı Demir ve Selin'i arayıp mekana çağırır ama gidemezler. Selin ve Demir için romantik bir masa hazırlarlar. Onların yerine İbrahim ve Ayda gelir. Kendilerine hazırlandığını sandığı masaya sevinirler.

Alara'nın beraber yaşadıklarını öğrendiğini duyan Demir hemen şirketteki herkesi toplar. Alara'nın projjesini hemen 1 hafta içinde bitirmeyi planladığını söyler. Alara'nın her an canavara dönüşmek üzere olan müşteri olduğunu söyler. Ekibi ikna eder ve herkes tam gaz çalışmaya başlar. Bunu Alara'ya söylemek için atölyesine gider ve kadının çizdiği kendi portresini görür.

Alara Vedat'ın seraya gidip resim yapmaya başlar ve Demir'in bir sıkıntısı olup olmadığını sorarak ağzını aramaya başlar. Demir'in biraz işinden uzaklaşması gerektiğine karar verir ve işle ilgili bir bahane ile Paris'e beraber gitmeleri gerektiğini planlar. Alara durumdan memnun değildir ama kabullenmiş gibi görünür. Şirkete gittiğinde Selin ile bir kez daha tartışır.

Demir tekrar evine döndüğü için mutludur. Selin'e doğum günü hediyesi olarak ona yemek hazırlar. Çok eğlenirler ama Alara Demir'i arayınca gitmek zorunda kalır. Demir Alara'ya gerçekleri anlatır. Selin'in balığı için bir akvaryum alır ve kızın odasına koyup sürpriz yapar. Selin de teşekkür için ona badem sütüyle puding yapıp odasına bırakır. Sabah da Demir'e kahvaltı hazırlar.

O sabah Burak eve uğrayıp Selin'i alır ve yetimhane alanına götürür. Demir de oraya gelir ve bir bahaneyle Burak'ı şirkete geri yollar. Burak bunu fark edip sinirlenir. Demir ve Selin piknik yapıp iyi zaman geçirir. Vedat da projeye yardım için gelir. Selin Merve olduğunu sakladığı için adama teşekkür eder. Selin adamın saklaması ve en yakın arkadaşına yalan söylettiği için üzülür.

Selin şirkete dönmeden Demir'e Vedat'ı önceden tanıdığı ve Merve imiş gibi seraya gittiğini söyler. Demir yıkılır. Çünkü arkadaşı ona kızın selin olduğunu bilmeden kızdan ne kadar hoşlandığından bahsetmiş; sonra aniden çark etmiştir. Bu çark edişin kendisi için olduğunu anlayıp üzülür. Selin Demir'in tavır değişikliğini anlayamaz. Tam o sırada Alara'nın Demir'in masasına bıraktığı Paris'e uçak biletini görürler. Tartışma daha da alevlenir.



Hiç yorum yok:
Write comments