12.09.2019

Afili Aşk 13.bölüm özet. Kerem ve Ayşe evi terk ediyor

Kerem salıverilir ama sosyal medyaya düşen karakol görüntüleri yüzünden şirket ortaklığını iptal ederler. Muhsin baba oğluna çok kızar. Kerem'in haklı olduğunu Ayşe'nin de söylemesine rağmen Muhsin bey ağır konuşup ve şirketi de bırakmayacağını söyler. Kerem anahtarlarını ve kartlarını bırakıp evi terk eder. Ayşe de peşinden gider.

Hülya'nın durumu iyidir. Hülya oda hırsı yüzünden başına gelenleri anlamış üzülmüştür. Hülya Kerem'in ve Muhsin babanın yokluğunda şirkette çalışanlara patron konuşması yapar. 

Muammer hoca Ceyda'dan kendisine şahitlik yapmasını ister ama kız yapamayacağını söyler. Adam sürekli Ayşe'yi arar yada mesaj atar. Kızın açmamalarını başının dertte olmasına bağlar.

Erkut ise Kerem şirketten ayrılınca kendi pozisyonu elinden gider diye endişe eder. Sabri'nin alınacak bir parası varmış. O borcu alıp Erkut'a şirket kurmak için vereceğini söyleyince adamın yoluna çıkıp korkutup parayı alırlar. Sabri ile amblem, ambalaj yapıp adamı da yarı İtalya, yarı Sicilyalı diye tanıtırlar. Bunun üzerine yaptıkları yiyecek çok iyi satar. 

Rıza kahvede çırağına kızar. Adamın arkasında ayakkabı fırlatır. Tam o sırada kızı servisle oradan geçince olanları görüp bozulur. İlaçları birden bire kesmemek için eczaneye gidip almak ister ama komşu yanlış anlar. Tüm mahalleye Rıza'nın cinsel gücü artırıcı ilaç kullandığı yayılır. Nazmiye de buna inanır ve kocasına o tarz yemekler yapar. kahvede alay konusu olunca Rıza psikoloğunu arar ve eşiyle terapiye geleceğini söyler.

Volkan evinde çağırır. Ayşe ikisine de ev işi yaptırır.  Keremlerin yaşadığı olayları öğrenen Rıza ve ailesi onların Volkan da kalmasını istemez. Evlerine getirir. Orada kalırlar. Sabah kerem iş görüşmelerine gider ama istediği gibi gitmez.

Ayşe reklam görüşmesi için gittiği yerde Amerikalı ortakları görür ve onları tekrar Modomu'ya bir şans vermeye ikna eder. Rıfat ismindeki babasının rakibi Kerem'i arayıp görüşmek ister. Muhsin beyi de arayıp oğlunun kendisiyle iş görüşmesi yapmak için geldiğini söyler. Ancak Kerem teklifi kabul etmez. Yelda anne Kerem'le konuşup dönmeye ikna eder.

Kerem yabancı şirketi Ayşelerin evinde ağırlamak ister. Kadınlar hazırlığa başlar. Yemek çok güzel geçer. Müşteri çok memnun kalır ve işi alırlar. Muhsin baba çok sevinir.

O sırada Muammer Ayşe'yi arar ve zorla tutulduğunu bildiğini söyler. Ayşe aramamasını söylerken Kerem duyar ve telefonu alıp bağırır. Numarasını da engeller. Muaammer sabah Ceyda ile konuşup sonrasında köşke gelir. Tartışırlarken Kerem arkasından Muhsin bey gelir. Sahte evlilik lafını duyunca fenalaşıp kalbini tutup bayılır.




Hiç yorum yok:
Write comments