22.09.2019

Aşk Ağlatır 3. bölüm özet: Mustafa Ada'yı yine buluyor

Ada kaçırıldığında Nagihan ortalığı kaldırır. Rüzgar onu duyup yardım edecekken Yusuf da duyar ve arabayı takip ederler. Önüne çıkıp kızı kurtarırlar. Arada İsmail Yusuf'un başına taşla vurur. Yusuf kendisine gelip kızı Mustafa'nın elinden alırken boğazını sıkar. Mustafa bir kez daha Yusuf'a karşı bilenir. Yusuf'un kafasına dikiş atarlar. Ada onu eve götürür.

Nalan Yusuf'u arar ve ulaşamayınca iş yerini arayıp o gün izinli olduğunu öğrenip evine gelir. Ada ile karşılaşıp göz dağı verir. Yusuf Nalan'a ayrılmak istediğini söyleyecekken kız iş icat edip gider. Nalan eve geldiğinde Mert ismindeki sevgilisini görür. Adam sabah kredi kartını bırakıp gitmiştir. Aynı adam bakım evinde Rüzgar'ın babası için hesaplara bakmaktadır. Araları da iyi değildir.

Nagihan'ın kocası yemek sırasında karısının Ada ile beraber bu kaçma kovalamacanın içinde olduğunu öğrenince kızar. Adamın söylenmesinin duyunca Ada kendisi için ev aramaya başlar. Rüzgar'dan avans ister. Patronu ona internetten ev aramayı gösterirken Mert gelir. Kızı fazla süzer. Para ödemeyen bir hastayı eğer bakım evinden atmazsa birkaç çalışanı işten çıkarması gerektiğini söyleyip çıkıp gider. En başta da son giren olduğu için Ada'dan başlaması gerektiğini söyler.

Yusuf nakliye işindeyken Çiçek onu arayıp kolisine yardım etmesi için Onu arar. Yusuf işi olduğu için Fırat'ı kızın yanına yollar. Yusuf eşya taşırken arkadaşı telefonuna bakıp Nalan'ın mesajını görüp kızı tanır. Onunla ilgili birşeyler anlatacakken Yusuf kızar. Nalan'la buluşur. Kızı nakliye kamyonuyla alıp esnaf lokantasına götürüp ayrılmak istediğini söyler.

İsmail'in karısı rahatsızlanınca hastaneye kaldırılır. Daha iyi bakılması gerektiğini söyler.

Emlakçı Ada'yı arayıp bir ev göstermek için çağırır. Kız giderken onu arayan Yusuf durumu fark edip ona engel olur. Akşam beraber gezerler. Yusuf aşkını ilan eder. Nalan'la İstanbul'a ilk geldiğinde tanıştığını, kızı köprüde intihar edecekken görüp vazgeçirdiğini; ona elini bırakmayacağına dair söz verdiğini söyler. Akşam Ada Sumru ablanın işlettiği evde kalır.

Sumru abla bir komşusunun evini tutması için Ada'ya yardım eder. Ada evi temizler. Evde eski kiracıdan kalan eşyalara işten ve Nagihan'dan da eşya bulup evi temizler. Ada İsmail'in karısını arar. Ev tuttuğunu söyleyip yanına çağırır. Adresi de verebileceğini söyler. İsmail bunları duyar ama belli etmez. Mustafa da kızın adresini bulmuş; kızı yalnız tenhada yakalamanın planlarını yapmaktadır.

İsmail'in karısı Ada'nın evine gelince kocası da gelir. Hasta olduğunu, beyninde tümör olduğunu söyler. Kendisi öldüğünde kız gün yüzü görsün diye Ada'yı evlendirdiğini; memleketteki hastanenin yeterli olmadığını İstanbul'a bu yüzden geldiğini söyleyince Ada kalmasının ister. Ada ise yengesine gelinliği ise köyden bir kadına yardım olması için sattığını söyler.

Ertesi gün Mustafa Ada'nın evine gelip silah zoruyla parasını ister. İsmail parayı verir ama adam yine de gitmez. Ada'yı istemeye devam etmektedir. Zorla İsmail'e Ada'yı arattırır. Ada işten izin alıp eve gelir ve silahlı Mustafa ile karşılaşır. Aralarında arbede olur. Silah patlar. Hemen ardından Nagihan Yusuf'u aramış Ada'nın eve gittiğini söyler. Kontrol için eve gitmesini ister.

Yusuf tam evin önüne gelmişken telefonu çalar ve Nalan'ın merdivenden düştüğünü söyler. Yusuf kendisinden ayrıldıktan sonra iyi olmayan Nalan'ı en son Mert ile konuşurken görmüştük. Şimdi de gerçekten hastanede ve oldukça kötü görünmektedir.








Hiç yorum yok:
Write comments