21.10.2019

Aşk Ağlatır 7.bölüm özet. Nalan'ın hamileliği ortalığı karıştırıyor

Yıldırım bey tam Ada'ya "Senin çok paran var" dediği sırada karısını yolun öbür tarafında görür. Karısına doğru giderken araba çarpar. Yıldırım bey hemen hastaneye kaldırılır. Ameliyattan çıktıktan sonra yoğun bakıma alınır. Ada dayısına Yıldırım beyin söylediklerini anlatınca adam derinlemesine bir düşünme ve araştırmaya başlar.

Yusuf Ada'yı Rüzgar ile gördükten sonra kıza ters davranmaktadır. Ada ne olduğunu anlamaz. Morali bozuktur ama Rüzgar da babası yüzünden kötüdür. Ona moral verir. Yusuf da mutluluğuna engel olmak istemediği Ada'dan uzak durmaya karar verir. Akşam ikisi de kötü olunca banklarında karşılaşırlar. Orada Yusuf kızı Rüzgar'dan kıskandığını söyleyince Ada aşkını itiraf eder.

Nalan geceyi Mert'in kollarında geçirdikten sonra adamın kredi kartıyla oldukça alış veriş yapıp pansiyona döner. Yusuf parayı nereden bulduğunu sorduğunda annesinden aldığını söyleyen Nalan'a yalan söylediğini bildiğini söyler. O zaman Nalan annesiyle yaşadığı geçmişi alatır.

Yusuf Ada'nın da kendisini sevdiğini duyunca Fırat'ın da gaz vermesiyle kıza açılır. Nalan'a gidip mutsuz olduğunu söyleyip ayrılmak istediğini söyler. Pansiyondan gitmeyi planlar ama Nalan zaten hoşlanmadığı pansiyonu terk edip Mert'in dairesine döner. Nalan Mert'e hamile olduğunu söyler. Mert kıza bebeği aldırmasını söyler. Çok kötü kavga ederler.

İsmail dayı hastaneye gidip geçmiş olsun dedikten sonra huzur evine de gider ve Ada'nın babasının Yıldırım bey olup olmadığını sorar. Terslenince bu sefer kızın saçından örnek alıp dna testi yaptırmayı planlar ama karısı Ada'nın babasının isminin "Erdem" olduğunu söyleyince hayalleri suya düşer. Nihal üvey oğlu Mert'e Ada ile ilgili durumu anlatır.

Yıldırım bey kendine geldiğinde Mert Nihal'e babasının içinin rahatlaması ve parayı Ada'ya vermesine engel olmanın tek zararsız durumunun Rüzgar ve Ada'nın evlenmesi olduğunu söyler. Nihal Ada'yı gelini olarak düşünmese de parasız kalmaktansa durumu kabullenmeye razı olur

Mustafa Ada'nın peşini bırakmak istememektedir. Kızın yoluna çıkar. Ev sahiplerini ayarlayıp evden çıkmalarını ve hemen kendi evinin yanındaki gecekonduya taşınmalarını sağlar.

Yusuf ve Ada aradaki Nalan engeli kalkınca dolu dizgin ilişkilerini yaşamaya başlarlar. Akşam yemeğe, ertesi gün Adalara gezmeye giderler. Yusuf kıza manto, bot, kolye falan alır. Herşey güzel giderken Nalan yine Ada'nın karşısına dikilir. Ardından Yusuf'a gidip hamile olduğunu söyler.

Mert Nalan'ı eve geri çağırıp Yusuf'tan haberi olduğunu söyler. Yusuf'u oraya nakliye firması olarak taşınma fiyatı alacağını söyleyerek çağırmıştır. Yusuf hiç bir şeyden habersiz kapıyı çalarken Mert Nalan'a bebeğin Yusuf'tan olup olmadığını; bunu genç adamla beraber üçünün konuşması gerektiğini söyler. Nalan şoke olur ve panikle kapıyı açmaması için Mert'e yalvarır. 

Hiç yorum yok:
Write comments