13.10.2019

Benim Tatlı Yalanım 17.bölüm özet. Kayra yalanları affedecek mi?

Kayra Suna'nın annesi olmadığını öğrendikten sonra bayılır. Eve gelen pedegog yavaş yavaş her şeyi anlatmalarını söyler. Suna'ya ters davranınca kız çok üzülür. Ablası, Rafet, Enise ve Burcu ona moral vermeye çalışır. Nejat da kötüdür. Kızını üzenin kendisi olması onu daha da üzmektedir. Allahtan Hayri vardır ve baba kıza destek olup dengeyi sağlar

Babasının ilişkilerini açıklayacağını zanneden Rafet ve Saniye bunu Enise'ye söyleyince O da Pervin'e söyler. Kadın hemen eski kocasına gidip bunu yapmamasını söyler. Suna'nın kötü olduğunu öğrenen Pervin kızını arar ama kız keyfi olmadığını söyler.

Hande Nejat'ı arayıp hisse devri için şirkette avukatla buluşmak istediğini söyler. Çok yüksek bir meblağ önerir. Nejat kabul edip imzalar. Serkan Hande'yi vazgeçirmek için Kayra'nın Suna'yı öğrendiğini söyler. Hande asistanı kızdan sadakatini ister.

Hande Kayra gözlüğün müşterileriyle buluşup kendi şirketini kuracağını söyleyip Nejat'la ilgili skandalları da söyleyip kendisi ile çalışmalarını ister. Gazeteci arkadaşını arayıp Neajat'ın kızına para ile sahte anne tuttuğunu söyler. Aylin ile de buluşup tasarımcısı ve ortağı olmasını ister. Aylin ilk başta kabul etmez ama Hande kadının kafasına şüphe tohumları eker.

Keremcan annesine Kayra'nın annesinin sahte olduğunu söylemek zorunda kalır. Kadın herkese yayar. Kayra'nın okulda kostümlü provası vardır. Aylin kızı görmeye gittiği sırada çocuklar Kayra ile dalga geçmeye başladığını küçük kızının da onları itiştiğini görünce Aylin kızını korur ve alıp eve getirir. Nejat ilk başta Aylin'e kızar ama sonra olanları anlar

Kayra; babasına ve Hayri'ye küs olduğu için Aylin'in gitmesini istemez. Evde beraber bir şeyler yaparlarken Suna onları görüp üzülür. Pervin kızıyla konuşmak için Nefise'nin evine gider. Dertleşirler. Nejat da kızına gerçeği anlatır.

Gazete basılır. Başlık "Yılın iş adamı mı; yılın sahtekarı mı?"dır. Müşteriler şirketi arayıp gelmeye başlar. Suna ve babası barışıp Nejat'a giderler. Şevket baba Kayra ile konuşup kendi evine gitmeleri için kızı ikna eder. Saniye ve Rafet de kızla ilgilenir. Sonrasında Suna da gelir. Kayra okula gidip gösteriye katılmaya karar verir. Ailecek giderler.

Hande gazete haberini görüp kendisini arayan Aylin'le tekrar buluşur. Aylin'e Nejat'ın Suna için tasarladığı yüzüğü gösterir. "Kayra senin gerçek annesi olduğunu öğrenirse Suna ile evlenemez" der. Aylin'in kafası karışır. Hande Serkan'la konuşur ve ona da ortaklık teklif edince Serkan olanları Hande'nin yaptığını anlar.







Hiç yorum yok:
Write comments