6.10.2019

Her Yerde Sen 16.bölüm özet. Eylül ilişkiyi öğrenecek mi

Eylül ile her zaman gittikleri tatlıcıda karşılaşmalarının ardından Demir eve döndüğünde Selin'e eski nişanlısından bahsetmek ister ama kız "Eskide ise eskide kalsın. Bizimle, ailenle, bugünle ilgili bir şeyse dinlerim ama gerisini dinlemek istemiyorum. Bırakıp gideceksin diye sürekli korkuyorum zaten" der. Demir kıza hak verip özür dileyip onu sevdiğini söyler. 

Eylül ise bir arkadaşıyla Demir'le ilgili konuşur. Ayda ile beraber olduğunu ama kızın aşk yasağına da Demir'e de uymadığını anlatır. Eylül yerleşirken Burak ona yardım eder.

Selin ve Demir o hafta sonunu kahvaltı yapıp; evi yeniden dekore edip korku filmi seyrederler. Firuze hanım onları kontrole gelir. Muarrem ustayla ilgili sorular sorar. Ardından Muarrem usta da gelip Demir'in Leyla ile ilgili onayını sorar. Leyla da gelir ve annesinin gelinliğini Selin'e getirir ama kız üzerine alınmaz ve Merve'ye vermeyi düşünür.

Merve ailesiyle hala kötüdür. Antalya'ya gideceğini öğrenince daha çok kızarlar. Ayda ve İbo telefonda görüşür. Merve Bora'nın ailesiyle hiç de iyi anlaşamaz. Kızlar erken uçakla gelir. Olanlardan kendisini suçlu hisseden Demir; Bora için bir iş ayarlar. Selin de Merve ve Bora için ilişki terapistiyle konuşur. Kızlar gelince toplanır. Bünyamin ismindeki terapistte gelir. Bünyamin'in meslekten men edilen birisi olduğunu öğrenirler.

Yapı tarafına gelecek yeni müşteri pazartesi çok erken saatte uzak bir yerdeki fabrikalarında sunum ister. Ayda Antalya da olduğu için Demir hafta sonu şirkete gidip çalışmak zorunda kalır. Eylül'ün orada olduğunu görünce Demir çıkıp Vedat'la buluşup dertleşir. Ertesi sabah sular kesilip Demir duşta sabunlu kalır. Vedat kahvaltıya gelir.

Sabah erken saatte toplantı iyi geçer. Eylül dönüş yolunda astım krizi tutunca mola verirler. Eylül Demir'i öpünce adam çok kızar. Eylül'ü yolda bırakır. Kadın şirkete gittiğinde de kriz geçirince onu hastaneye Selin götürür. Selin kadını tek bırakmak istemez ve evine çağırır. Bundan haberi olmayan Demir de gelir. Demir ve Eylül birbirini görünce şaşırırlar. O sırada Selin de evin içinden çıkıp onlara doğru gelmektedir.




Hiç yorum yok:
Write comments