12.10.2019

Her Yerde Sen 17.bölüm özet. Eylül; Demir ve Selin'i öğreniyor

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Her Yerde Sen de eve geldiğinde Eylül ile karşılaşan Demir şaşkındır. Eylül ise eski nişanlısının hayatındaki kişinin Selin olduğunu öğrenmiş olur. Eylül ve Demir yüzleşir. Adam Selin'e aşık olduğunu ve ondan uzak durmasını söyleyip uyarır. Eylül çok üzgün olsa da finansal konuları düzeltince gideceğini söyler.

Burak yine Eylül'e gider. Beraber yemek yerler. Ailelerden bahsederler. Azmiye ikilinin arasında birşey olacağını hisseder. Muarrem usta Leyla hanımın istemeden alınmasına sebep olur.

Merve Bora'ya sinirli de olsa ilişkisini sürdürmeye çalışmaktadır. Ayda ise cv.sini gönderdikleri şirketten Bora'ya dönüş olması gerektiğini düşünerek Merve'ye Bora'yı arattırır. Bora dönüş olmadığını söyler ama kocasının mailini açan Merve çoktan dönüş olduğunu ama Bora'nın cevap olarak Antalya da kalacağını yazdığını görür.

Merve şirkette sinir krizi geçirir. Onu en iyi anlayan kişi nişanlısı açıklama yapmadan kendisini terk eden Demir'dir. Merve'yi alıp sahile götürüp konuşmaya çalışır. Kadın sakinleşmeyince Vedat'ın serasına götürüp toprakla ilgilenmesini ister. Merve sonunda sakinler hatta yorgunluktan uyuyakalır. Selin ve Azmiye onu Ayda'nın evine götürür. Azmiye Vedat'ı beğenir.

Diğer tarafta İbo Ayda'ya kendisini en yakın arkadaşı ile tanıştıracağını söyleyip bir kızın evine götürür. Kızın İbo'nun eski sevgilisi olduğu ortaya çıkınca Ayda sinirlenip çıkar ve kızlara olanları anlatır. Kızlarla tüm gece erkekleri çekiştirirler. İbo ise ne yapacağını bilemeyip Demir ve Vedat'la içmeye gider. Gecenin sonu ise yan masanın ağır sataşmaları ile kavgayla biter 

Demir Selin'e anlatacakları olduğunu söylese de bir türlü sırası gelmez. Selin ise aşamaları geçtikleri için Demir'in daha yakın olmak istediğini konuşacağını zannederek daha da gerilir. Beraber tekneyle gün batımını izlerler. Sabah kahvaltı yaparlar. Beraber başbaşa yemek yerler.

Aniden Eylül; yönetim kurulunun Burak ve Demir'i çağırdığını söyler. Aleyna'nın giderken Yıldırım beyi doldurması; adamın da işlerini yetiştiremediklerini iddia ederek tazminat isteme olayı sonuçlanmışmış. Artemim iki şirket olarak da batmanın eşiğine gelir.

Demir ve Demir yönetimle görüştüğü sırada büyük bir müşteri Artemim'in iki kısmıyla da görüşmek ister. Eylül ve Selin hemen müşteriyle tanışmaya Büyükada'ya gider ama hava şartları bozar. Gemi seferleri iptal olduğu için Eylül ve Selin'in gece orada kalması gerekecektir. Demir bu olayla sarsılırken Burak keyifli keyifli güler.

Hiç yorum yok:
Write comments