10.11.2019

Benim Tatlı Yalanım 21.bölüm özet. Kayra Aylin'e yerleşiyor

Nejat mahkemede yaşadığı şok ve hayal kırıklığıyla bitik bir halde eve döner. Kayra'ya da Suna'ya da bir şey belli etmez. "Tatile gidelim" der. Suna şaşırır ama mecburen kabul eder. Nejat yanına fazladan eşyalar alır. Nejat'a ulaşamayan Aylin, Hayri'yi arayınca durumu fark eder. Suna da yolda fark edip Nejat'ı dönmeye ve savaşmaya ikna eder.

Yeni bir oluşum iyi bir ortaklık teklifiyle gelir. Avukat Nejat'a ulaşamayıp Serkan'ı görüşmeye gitmesi için sıkıştırır. Hande ve Berrin hanım iş için restleşir. Kayra gözlükle çalışmamaktadır ama Hande gözlük tasarımlarını da verememektedir. Ortaklık teklifi için Hande Serkan'la görüşür.

Rafet Saniye'nin Hayri ile ilişkisine onay vermeyip sürekli laf sokup tehdit eder.

Nejat'ın kaçtığını fark eden dostları evde toplanır. O akşam çok güzel eğlenceli zaman geçirirler. Nejat daha Kayra'ya söyleyemeden yanında polislerle kapıya gelir. Kayra gitmek istemez ama mecburen ağlaya ağlaya gider. Nejat ve Kayra kötüdür. Kayra annesine kötü davranır.

Hande Aylin'in yeni tasarım yapmasını ister. Kızı yüzünden işe yeterli zamanı ayıramacağını düşünür. Hande tasarımları beğenmeyip kibarca düzeltmesini ister. Ama kızına zaman ayırmak isteyen Hande; Aylin'i ziyaret eder. Konuşurken Kayra gözlüğe ortak olma fikrini ortaya atar.

Hande'nin yaptığı şantajı ve Kayra gözlüğü bırakmak zorunda kaldığını Pervin Şevket'e anlatır. Şevket bu tehdide kızar. Pervin şantajdan sıkılıp şirketten ayrılır. Böylece artık Hande ile görüşmek zorunda kalmayacaktır. Şevket ve çocuklarıyla daha fazla zaman geçireceği için mutludur.

Avukat gelir. Yapabileceklerini konuşurlar. Aylin anne olduğu için avantajlıdır. Nejat'ın işlerini düzeltmesi, bir an önce evlenmesi gereklidir. Suna uzun süredir sakladığı sırrı söylemek zorunda kalır. Aylin'in buraya hamile olarak geldiği ama bebeğini kaybettiğini söyler.

Kayra gözlüğü kurtarmak için birinin himayesine girmesi gereklidir. Yeni tasarımlar ve iyi bir reklam ile toparlayıp ortak bulmayı planlarlar. Herkes defile için yardımcı olmaya çalışır. Nejat evde yanlız kalınca yeni tasarımlar için çalışır. İlk başta çizemese de kızının yaptığı resimlerden esinlenip çok güzel şeyler çizer. Serkan da beğenir ve 2 gün sonrası için şirkette defile ayarlarlar.

Burcu ve Serkan gerginlikten sıkılıp ilişkilerini arkadaşlık boyutuna çekmeye karar verirler. Serkan Burcu'nun bu süreci zor atlatacağını düşünüp söyler. Defileye seçmek için mankenlerle görüşme işi için Serkan'ın daha önce birlikte olduğu kızlar gelir. Burcu kıskançlık hisseder.

Aylin sürekli hırçınlık yapan ve üzülen kızını babasını görmeye götürür. Defileye gitmekte olan Nejat geri döner ve kızıyla beraber olur. Defile iyi geçer ve avukatın dediğine göre ağır şartlarla da olsa bir ortaklık teklifi alırlar. İmzalar atıldıktan sonra yeni ceo olarak Hande içeri girer

Aylin Suna'ya gidip Kayra'nın kendi evinde kalmasına razı olduğunu ama tek şartının kadının gitmesi olduğunu söyler.






Hiç yorum yok:
Write comments