28.11.2019

Çukur 77.bölüm özet. Yamaç yeni bir hamle yapıyor

Yamaç tam Azer'i öldürecekken Efsun gelir ve Yamaç'ı bayıltıp saklayıp; Azer'i ise adamlarına verir. Yamaç'ı Karadenizli arkadaşı Şenol atölyede bulup hastaneye götürür. Azer'in durumu biraz daha kötüdür. Yamaç Azer'in kaldığı yeri bulup onunla konuşur.

Salih ve Medet hücrededir. Müdür Medet'i tahliye ederken Vartolu'ya da yakında tahliye olabileceğini söyler. Vartolu koğuşa döndüğünde kötü gardiyanında orada olduğunu görüp adama nasihat eder. Ziya'nın tahliye olacağını öğrenen Vartolu Ziya ile görüşmeye gider. Vartolu; müdürden çıkışı için yardım ister. Ardından Medet ve Celasun'a Ziya'yı çıkıştan İstanbul'a sağ salim götürmesini ister

Yücel kendisine  gelen boşanma kağıdı ile karısı ve çocuğunu ölmediğini anlayıp kadını bulur. Ancak kadın kendisini görmek bile istememektedir çünkü Akşin'i öldürdüğünü öğrenmiştir. Akın ise akıl hastanesinde bulamadığı Yücel'in bir şeyleri başlatacağını tahmin eder.

Akın Efsun'u görmeye gider ve kızın gelişini bekler. Efsun gelir ama onunla konuşacak bir şeyi kalmadığını söyler

Yamaç uyumak için gittiği Nehir'in odasına ağaç görüntüsü koyar. Nehir de mahalleye onu ziyarete gelir. Yamaç kafasına vurup bayıltanın o olduğunu zanneder ama kız olmadığını söyler. Yamaç kıza kalması için bir sebebi olmadığını söyler.

Damla'ya mahalledeki atölyede çalışan kızlar ustabaşından şikayet etmeye gelir. Damla onlar gibi giyinir. Adam kendisine de asılınca adamı dövüp uyarır.

Yamaç; Emmi'den aldığı listeye bakar. ardından pavyona gidip eğlenelim der. Eğlenirler ama hesabı ödemez Bülent ismindeki patrona "Ya bizimlesin ya da değilsin" der

Yamaç ve Selim akşam Aliço'yu ziyarete gider. Aliço İdris babayı sorar. Ertesi gün eve gidip İdris babayı sorunca Selim gerçeği söyler. Yamaç Aliço'ya cevap veremeyince; başı çok ağrır. Acısı fazlalaşınca Efsun'a gidip uyumak için yardım ister. Kadın Yamaç'ı bütün gece uyutur. Ertesi gün Yamaç Nehir'e gider. Onları yakın gören Efsun üzülür. 

Celasun ve Meke; Ziya'yı cezaevi çıkışında bekleyen Nartepelilerden düğün konvoyu geyiğiyle kaçırırlar. Ancak Ziya onların da elinden kaçar. Haberi duyan Vartolu; Medet'le beraber adamın peşinden Almanya'ya gitmeye karar verir.

Efsun toplantı yapar. Akın, Timsah, Azer ve Murtaza'nın katıldığı bir toplantıdır. Bülent isimli gece klübü sahibi atölyedeki kızları ustabaşının sayesinde kaçırıp mekanına getirir. Yamaç ve Koçovalılar mekana gittiğinde orada Azer'i bulurlar.




Hiç yorum yok:
Write comments