29.12.2019

Benim Tatlı Yalanım 28. bölüm özet. Mutlu bir FİNAL daha

Suna Nejat'a 3 ay hamileliğini saklamasıyla ilgili kararını bildirir. Nejat ise herkese söyleyecek kadar mutlu ve heyecanlıdır. Yine de saklar ama Hayri Suna'yla ilgili çok söylenene hatta kendisini hanım köylü olmakla, Suna'yı evlendikten sonra değişmekle suçlayınca karısının hamile olduğunu söyler. Hayri çok ama çok sevinir.

Hayri yılbaşı eğlencesi için yemek listesini Suna'nın istediği gibi düzenler. Yemekleri pişirmek için gittiği Saniye'ye de Suna'nın hamile olduğunu söyler. O Burcu'ya O Serkan'a ve en son Rafet ve Enise de telefonda konuşulurken duyar. Böylece herkes Suna'nın hamileliğinden haberdar olur. Belli etmemeye çalışırlar ama çok coşkuludurlar.

Kayra anne babasının konuşmalarından Suna'nın hamile olduğunu duyar. Kardeş istemiyorum diye her fırsatta söyleyip huysuzluk yapar. Yılbaşı hediyesini getirmek için gelen Hande Kayra'yı kardeş konusunda ikna eder. Yılbaşında kendisini yalnız hisseden Hande de onlarla kalır

Rafet dağ evinde tanıştığı kızı bulmak için çabalar ama bulamaz. Yılbaşı gecesi kız Nejat'ın evine elinde Suna'nın canının çektiği çilekli pasta ile gelir.

Saniye ve Hayri evde yalnız kalıp yemek yapacaklardır. İkisi de daha önce hiç öpüşmemişlerdir. Burcu ve Serkan'dan akıl alırlar. Sonrasında yemeği yakarlar ve camı açık bıraktıkları için mezeleri de kediler yer. Suna duymadan yenilerini yapmaya çalışırlar.

Suna Serkan'ın önerdiği müzik grubunu istemeyip kendisi bir grup ister. O grubun solisti Burcu'nun liseden sevgilisi çıkar. İkili birbirlerini hasretle kucaklayıp sohbet edince Serkan kıskanır. Yanlışlıkla Serkan; solistin parmaklarını kırınca müzik olayı da olmaz

Suna ilk başta herkesin bilmesini istemese de sonrasında kabullenir. Herkesin katıldığı bir yılbaşı yemeği ve eğlencesinin ardından yeni yıl dilekleriyle Benim Tatlı Yalanım biter.

Hiç yorum yok:
Write comments