5.12.2019

Çukur 78.bölüm özet. Koçovalılar'a üç koldan saldırı oluyor

Yamaç kaçırılan Çukur'un kadınlarını her yerde aratır. Onlardan haber gelene kadar kahvede oturup beklerler. Aliço ve bazıları Bülent'in lokaline gidip delil olabilecek ofisteki her şeyi toplayıp alır. Aliço inceler ve adamın tefeci de olduğunu öğrenir. Çok parasının olduğunu öğrendikleri adamın parasının yerini öğrenmeye çalışırlar.

Cumali Damla'dan atölye meselesini öğrenir. Selim ise olanlardan haberinin olup olmadığını sormak için Akın'a gider. Restleşirler. O gidince Akın; Damla ile kahvesinde konuşmaya başlar. Çukur'un dikkati dağınıkken onların yapmadıkları işler için ortak olmaya karar verirler. Akın Remzi'den eski Kuzuları toplayıp Dere de yer altına girmek için araştırmasını ister. Damla Azer'e giderken Akın da Timsah'la konuşmaya gider

Şüphelenilen bir yere baskın yapan Selim ve yanındakiler başka kadınları kurtarıp mecburen Çukur'a getirirler.

Medet Çukur da kahveye gittiğinde Murtaza'yı görür. Ardından eve gittiğinde pasaportunu isteyince Saadet cezaevine görüşe gelir. Evlilik cüzdanını ve pasaportu koyup seçim yapmasını ister. Vartolu pasaportu seçer. Vartolu cezaevinden çıkıp Saadet'i ve evi uzaktan seyreder. Gitmek için yola koyulurken Medet ona Çukur'da sıkıntı olduğunu söyler

Atölyeye de gidip ustabaşıyla ilgili delil toplarlar. Nahit isimli ustabaşı onlardan ayrı bir yerde tutulmaktadır. Yüklü bir kebap siparişini takip edip yeri bulurlar. Adamlar yer değiştirince Nahit ve adamların peşine motorsikletle düşerler. Cumali de arkalarından gidip Nahit'i öldürür. Azer'in kardeşi Kadir'i de Yamaç'lar alır.

Aliço çöplerden Bülent'in parasını sakladığı evin yerini bulurlar. Çatışmanın ardından paraları da bulurlar. Yamaç Bülent'i paralarını yakmakla tehdit eder. Azer'i de kardeşi Kadir'le tehdit eder. İki erkek de çıldırır ama Efsun yine onları sakinleştirip dediğini yaptırır. Emmi'ye bir telefon gelir ve kızların gemide olduğu söylenir. Yamaç ve diğerleri çıkar.

Kadir'in ve paraların başında Murtaza ile bırakılan Kemal, Metin başka bir yere gider. Murtaza işkence yapıp Kadir'i konuşturmuş gibi yapar. Bülent'in yerini söylemiş gibi yapar. Cumali ve diğerleri gemiye kızları kurtarmaya giderken Selim ve Yamaç Bülent'in adresine gider.

Yamaç'ı Timsah arar ve Yücel'le ikisinin onu evde beklediğini söyler. Yamaç Selimleri gönderip söylenen yere gider. Akın ve Timsah tuzak kurmuşlardır. Azer'den habersiz Yamaç'ı öldürmek için hazırlanmaktadırlar.

Emmi ve Cumali gemiye; Selim ve diğerleri Bülent'in sözde adresine aynı anda baskın yaparken Aliço karıştırdığı çöplerden kızların başka yerde olduğunu söylemektedir. Gerçekten de Koçovalılar girdikleri yerlerden eli boş çıkar. Tam o sırada etrafları silahlı adamlarla sarılmaktadır. Azer ise Koçovalıların yokluğunda Çukur'a ihtişamlı bir giriş yapar. Timsah ise Yamaç'a yolda pusu kurar ve arabasına ateş açar






Hiç yorum yok:
Write comments