24.03.2020

Hizmetçiler 3.bölüm özet. Ela Gülseren'i panikletiyor

Gülseren Ela'nın elinde Derin'in bez bebeğini görünce kadının etraflarında olduğunu düşünüp panikler. Ela'yı göndermek istediğini söyler. Bunu duyan Ela panikle Gülseren'e onun bebek odasında karnındaki yastığı çıkarırken ki görüntüsünü gösterir. Amacı Gülseren'in kendisine inanmasını sağlamaktır. Gülseren daha da panikler.

Ela hizmetçilerin bilip bilmediğini anlamaya çalışacağını söyler ama hizmetçilere videoyu izletir. Herkes şaşkındır. Hacer konuyu kapatmalarını ister. Sonuçta görünüşte videoda sadece evlat edindiği bebeği kendisininmiş gibi gösteren bir kadın vardır. Bunu çocuk dışlanmasın diye yaptığı da açıktır. Herkes bu sırrı saklamaya ve uzatmamaya karar verir

Ela dışarıdayken Aras'la çarpışır. Derin'in telefonu elinden düşer. Aras'ın sorularını size geldiğim akşam telefonun üzerine su döktüm, tamir ettirdim, geri verecektim" diyerek atlatır. Aras hala telefonun kime ait olduğunu bilmemektedir.

Gülseren akşam Yiğit'e de bu görüntüyü izletir. Yiğit Ela'dan kendisine videoyu gönderen numarayı vermesini ister. Numarayı aradığında Aras açar ama ses çıkarmaz. Böylece Aras telefonun Derin'e ait olduğunu anlar. Yiğit ise Derin'in bu videoyu neden Ela'ya gönderdiğini merak eder ve telefonun izini sürer. Telefonun sinyalinden hala sitede olduğunu anlar. Aras ise Ela'yla konuşmak için eve gelir

Yiğit öncesinde Aras ile bankaya gidip Derin'in tüm parayı almasını izler. Sinirle banka müdürüyle kavga eder. Aras ise o kadar parayla bankanın önündeki duraktan bindiği taksiyi bulur. Derin'i hatırlayan taksici eve götürdüğünü ve o akşam yine gelmesi için kadının ona para verdiğini söyler. Taksici Derin'i beklemiş ama olay gecesi kadın siteden çıkmamıştır.

Aras bu kez de Derin'in ev arkadaşını bulur. Ondan avukat bir arkadaşı olduğunu öğrenir. Kenan ile görüşüp Derin ile ilgili sorular sorar. Derin de onlara ait bir şey olduğunu söyler. Kenan hemen Ela'yı arayıp uyarır. Ela ile buluşan Kenan kıza kardeşinin gerçekten Yiğit ile ilişkisi olduğunu söyler

Yiğit Alper'in iş yerine gidip Derin ile ilgili sorular sorar. Alper bir şey bilmediğini söyler ve ondan Derin ile onu tanıştıranın kendisi olduğunu söylememesini rica eder.

Yiğit öfkeli bir halde gündüz Neslihan'a gider. Yukarıda beraber olurlar. Adam saatini yatağın altına düşürür.

Alper'in gidip Atiye'yi işe geri döndürmesine Aslı öfkelenir. Alper'e Atike ile ilgili imalarda bulunur. Alper Atike'ye yakın davranıp onu teselli eder. Atike tüm saflığıyla günah işlediğini düşünür. Alper ise evde karısının aradığı küpeleri kızının alıp oynadığını görür. Küpeleri Atike'ye verip karısına onun vermesini sağlar. Aslı küpeleri alıp özür bile dilemez.

Belkıs hanım Hacer'e Çiçek'i Paris'te moda okuluna göndermeyi teklif eder. Orada yaşayan abisinin yanında kalabileceğini söyler. Hacer kabul etmez ve kızını Denizli'deki halasının yanına ders çalışmaya göndermeye karar verir. Çiçek tabi ki kabul etmez. Annesiyle tartışır.

Hiç yorum yok:
Write comments