29.04.2021

Doğduğun Ev Kaderindir 41. bölüm özet. Barışlar Zeynep'i istemeye gidiyor


Sakine annesinin şirkete geldiğini gören Nesrin hemen Tarık'ın da yardımıyla şirkette kaybolur. Zaten fazla kalmayan Sakine'den sonra ortaya çıkar. Nesrin yani Gülbin; Zeynep'i konuşturup kendisi, abisi ve gidişiyle ilgili Zeynep'in bildiklerini öğrenir. 

Nesrin Tarık'a parmağındaki iz ve neden evden gittiğinin hikayesini anlatır. Sakine'nin yerine temizliğe gittiğinde evin genç erkek çocuğu kendisine saldırmış; kız ona karşılık verince annesi kendisine değil zengin aileye inanmış; babası da onu okuldan almıştır

Zeynep Barış'la ev bakma hayalleri kurarken adamın telefonlarını açmamasına anlam veremez. Barış o sırada şirkette Nesrin'le Zeynep'in konuşmalarının bir kısmını duyup kadının kendisinden ayrılacağını sandığı için depresyondadır. Zeynep onu ev bakmaya çağırıp yanlış anlamasını düzeltince çok sevinir. Baktıkları evi çok beğenirler

Tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Tarık Nesrin hanımın elini bir kez daha tutunca kadın elini çekip ona tavırlı davranmaya başlar. Meltem'le konuşup yaptığı hatayı anlayan adam geri vites yapar. Binbir özür dileyip Nesrin'e kendisini affettirir. 

Sultan ve Ali Rıza verdikleri evlenme kararını etraflarına söylemeye karar verir. Sultan kızına söylerken Ali Rıza yiğenlerine söyler ve çok büyük sevinç ile karşılaşırlar.  

Ali Rıza bey kurallara uymaları gerektiğini söyleyip Zeynep'i istemeye gitmeleri gerektiğini söyler. Her iki tarafta da tatlı telaşlı bir hazırlık başlar. Zeynep ertesi gün Emine ve Nesrin ile gelinlik bakmaya gider. Nesrin Zeynep'ten gizli onun telefonundan Sakine'yi arayıp konuyu Barış ile ikisinin evde oturmasına; Nesrin annesinin de ileride tek oturmak isteyeceğine dair konuşma getirtir. 

Sakine kızının onunla oturmak istemediğini duyup fazlasıyla bozulur. İsteme gecesi gelip çattığında sürekli surat asıp laf sokar. En sonunda kabanını giyip evden çıkar. Zeynep arkasından giderken Nesrin'in kullandığı araba neredeyse Sakine'ye çarpacakken durur. Farlar yüzünden Sakine sürücüyü göremezken Nesrin de dona kalmıştır. 

Savaş araştırmalarında Tarık'la ilgili bir şey bulamaz. Barış'a adamın sosyal medya hesapları fazla kusursuz ve yeni açılmış gelince bir arkadaşından Tarık'ı araştırmasını ister. Bölüm sonunda Barış arkadaşından Tarık'ın adının Tekin olduğunu ve su katılmamış dolandırıcı olduğunu öğrenir.  

Hiç yorum yok:
Write comments