13.04.2021

Yasak Elma 106. bölüm özet. Kaya Ekinci tekrar geri dönüyor


Şahika; Hasan Ali'den Ender ile evleneceğini duyunca şoke olur. Hasan Ali de Şahika da Ender ile konuşmak ister. Hasan Ali Ender'e kızgınlıkla böyle bir şey söylediğini; yalanını sürdürmesini istediğini söyler. Ender ona "Tamam" der. Şahika'ya da Hasan Ali ile sevgili gibi görünürlerse mahkemede Hasan Ali'den yüklü bir para koparacağını; kopardığında paradan pay istediğini söyler. 

Halit Can'a bebek bakıcısı bakmaya başlayınca Asuman hanım sosyeteden yeni edindiği arkadaşlarıyla öğlen yemeğine gider. Yıldız'ın izniyle kasasından kolye seçerken Feride'nin Yıldız'a düğün hediyesi olarak verdiği aile yadigarı gerdanlığı takar. Masadaki diğer kadınlar bunu görgüsüzlük olarak görür ama belli etmezler. 

Asuman hanım kolyeyi restoranda düşürür. Kaybettiğini anlayınca ana kız panik olurlar. Arabada da restoranda da bulamazlar. Gerdanlığı yapan ustanın oğlu olan ve Kapalı Çarşıda esnaf olan adam kendisine satmak için gelen gerdanlığı tanıyıp Feride'yi arayıp haber verir. Feride bu sorumsuzluğa çok kızar. Çağatay'ın yanında durumu anlatır ama Yıldız Asuman ikilisi inkar eder. Feride onlara ders vermek için bir plan hazırlar

Yıldız ve Asıma kuyumcuya gidip gerdanlığı almak ister. Adam gerdanlığı Feride'ye sormadan vermek istemez. Satın almalarını ister. Yıldız taksit yapmaya adamı razı eder. Zehra'dan bile para alırlar. Eksik kalan parayı Feride'nin vazosuyla tamamlamak isterler ama kuyumcu gerdanlığı başka birine sattığını söyler. Gerdanlığın müzayede de satılacağını öğrenen ana kız oraya gidip yine çuvallarlar

Hasan Ali bu kez iyi niyetinden oğluna yardım etmek ister. Gözleri çekik başka bir milletten adamları Koreli alıcılar diye Çağatay'ın karşısına çıkarırlar. Çağatay durumdan şüphelenip adamlarla Çince konuşunca olay ortaya çıkar. Çağatay Hasan Ali'ye yine çok kızar. Akşam Hasan Ali oğlunun evine Ender'le gider. Yıldız'ın da desteğiyle olay tatlıya bağlanır. 

Fox tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma'nın yeni kötüsü Cansu; Ömer'le yeniden buluşmak için ortam yaratır. Bu sefer de Ömer'in şirkete gitmesi gerekince Çağatay görmesin diye Cansu; arabada saklanarak yine tanınmaktan kurtulur. 

Bir eğlence mekanına Ömer Zehra'yı da götürür. Caner yine Zehra'ya meyletmeye başlar. Eğlence mekanında Ömer'e saldıran memleketten tanıdıklarından onu orada buluna Şahika kurtarır.  

Ender iki tarafla da anlaşır. Hasan Ali'yle yemeğe çıkıp adama bir şekilde yakınlaşıp resimlerini çektirtip Şahika'yı onun yanında olduğuna ikna eder. Ancak bölüm sonunda boşanma davası sırasında Şahika'nın tanığı gibi ortaya çıkıp Hasan Ali'yle ilişkisi olmadığını bunun Şahika'nın para koparmak için oyunu olduğunu söyler. 

Şahika mahkemeden eli boş çıkınca abisini arayıp çağırır. Ender iki gün sonra Kaya'yı karşısında görünce şoke olur. Ender Hasan Ali'yi yaptığı iyilikle borçlandırıp şirkette söz sahibi olmak ve adamla yakınlaşarak evlenmeyi planlamaktadır.    

Hiç yorum yok:
Write comments