23.10.2021

Aşk Mantık İntikam 18. bölüm özet. Ozan sonunda Çağla'nın şantajını öğreniyor


Fox tv ekranlarında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinde rakip firmanın fikirlerini çalıp basın açıklaması herkesi şaşırtır. Çağla'nın tüm suçu Esra'ya atmaya çalışır. Esra açıklamasını yapar ama Çınar şaşkınlıkla "Benim neden haberim yok?" der. Ozan ise bunu yapmayacağından emin olduğu Esra için "Benim haberim var" der. Esra'nın buluşmadan önce kendisinden izin aldığını söyleyip eski karısını kurtarır. Çınar Ozan'ın bu hareketini kendisi yapmadığı için kızgındır

Çınar hemen daha önceden tanıdığı Esra'nın konuştuğu rakip firmadaki kadınla buluşur. Onun ağzından biraz da zorla Çağla'nın adını alır. Çağla ile buluşup ona hesap sorar ama kardeşi arabayı neredeyse kaza yapacak gibi kontrolünü kaybeder. Çağla Çınar'a yalvarıp onu susturmayı başarır. Ancak Ozan bu işin peşini bırakmayacaktır. Şirkette Esra'nın videosunu çeken çalışana sorular sorar. 

Elif ve Eko geçen bölüm sonunda nihayet öpüşebilmişti. Bu bölüm ailelerin karşısına el ele tutuşup gelerek evlenmek istediklerini söylerler. Tabi ki yeniden dünür olmak istemeyen iki anne buna şiddetle karşı çıkar. Bu kez Elif ve Eko birer not bırakıp kaçar. Herkes onları aramaya başlar. Onlar ise mahallede Zeyno da kalırlar. Sabah Eko ekmek almaya çıkınca yakalanırlar. İki aşık evlenme konusunda kendilerini anlayacaklarını düşündükleri Ozan ve Esra'yla konuşup desteklerini alırlar.

Esra ve Ozan kaçan kardeşlerini bulmak için arkadaşlarını ararlar. Esra'nın aklına bir akrabalarının dağ evi gelince akşam ikisi oraya gider. Arabanın lastiği patlar. Telefonları çekmez. Mecburen orada kalırlar. Sabah ikili tartışmaya başlar. Sonunda Esra Çağla'nın kendisine yaptığı şantajdan bahseder. Ozan aklından bunu teyit edecek küçük dip notları hatırlayıp emin olur.

Erten ailesi Ozan'a olan borçlarını ödemek için lokantalarını ipotek ettirir.

Çınar Esra'nın Ozan'la gece dağ evinde kaldığını neden kendisini aramadığı sorgular. Ozan'ın borcu ödemesi, Esra'yı suçlamadan kurtarmasını da konu edince Esra Çınar'a kendisine güvenmiyorsa ayrılmaları gerektiğini söyleyerek gider. Çınar ise tüm bunları Esra'yı kaybetme korkusundan yaptığının farkındadır. Esra'dan özür dileyip ilişkilerine devam kararı alırlar.

Ozan bir plan yapar ve Çağla'ya iyi davranıp onu yemeğe çıkarır. Musa'nın önderliğinde diğerleri Çağla'nın telefon ve bilgisayarlarından Esra ve Ozan'ın Antalya görüntülerini siler. Eve geldiğinde Ozan; toparlanmış bavullarını gören Çağla'dan gitmesini ister. Esra'ya şantaj yapamayacağını söyler. Çağla af diler, açıklama yapmak ister ama sonuç değişmez. Ozan Çağla'yı kovar.   


Hiç yorum yok:
Write comments