23.06.2022

Senden Daha Güzel 3. bölüm özet. Serpil; kocası Kaya'nın kendisini aldattığını düşünüyor


Efsun geçen bölüm tahlil sonuçlarını saklayan hastanın başına gelenlerden kendisini suçlamış ve fenalaşıp attan düşmüştü. Emir onun için endişelenip peşinden gitmişti. Efsun'un düştüğü için çıkan omzunu Emir yerine oturtur ama dönüş yolunda neden bu olaydan bu kadar etkilendiğini anlamaya çalışır. Cerrah olduğunun anlaşılmasını istemeyen Efsun bu endişeyle Emir'den yaşadıklarını olabildiğince saklar.


Emir; Pervin'in İstanbul da olduğunu ve elinden ameliyat olduğunu saklamak için çaba sarf etmeye başlarlar. Efsun; Binnur aracılığıyla Emir'in başka bir hastanede hasta ameliyatı yaptığını duyar. Detayları öğrenip Emir'i klinikten attırmak için canla başla uğraşırlar. 

Kaya da eşi Serpil'den Pervin ve Efsun'la ilgili pek çok şeyi saklamaktadır. Kocasının sürekli telefonunu ters çevirmesiyle şüphelenen kadın ardından duyduğu telefon konuşmalarını yanlış yorumlar. Eşinin kendisini aldattığını düşünen Serpil; kocasını takip eder. Onun Pervin ile buluştuğunu ve kadının elini tuttuğunu görüp aldatıldığından emin olur. Boşanmak için avukatıyla konuşur

Fox tv ekranlarında yayınlanan Senden Daha Güzel dizisinde Efsun'un arkadaşı Aslı sürpriz yapıp ona gelir. Efsun onu ertesi gün gideceği davete çağırır. Aslı at çiftliği işletmenin yanında aynı zamanda ünlü bir sosyal medya gücüne sahiptir ve Emir iel röportaj yapmak için çok başvurmuş ama cevap alamamıştır. Davette sonunda tanışırlar. 

Serpil; kocasına kızarak cezalı küçük oğluna yeni araba alır. Cem ve Burcu yeni arabayla kaza yapar. 

Estetik bağımlısı Emir'in hastası ve hayranı zengin bir kadın davet verir. Efsun ve Emir ortak oraya gider. Kadın kızına daha fazla estetik yaptırmayacağına söz vermiştir ama poposunu kaldırtmak istemektedir. Ameliyatı Emir yapmayınca kızından gizli başkasına yaptırmak ister. 

Davette bulunan Mete; Efsun'a eğer bu kadının popo kaldırma ameliyatını yaparsa Emir'in ameliyat yaptığı hastanedeki bir arkadaşından ameliyat yaptığı kişinin adını öğrenebileceğini söyler. Efsun Mete'ye ameliyatı alması için fırsat yaratır. Emir kadınla Mete'nin konuştuğunu görmesin diye Efsun onu oyalamak için davette dans eder. Mete kadının ameliyatını alır

Ertesi gün Mete'nin gizlice kadının ameliyatını yapacakken Emir'in de kadının yurt dışında olduğunu söyleyen kızının doğum sonrası kiloları için ameliyat yapacağını öğrenirler. Anne ve kız birbirinden gizli estetik olmak üzeredir. İkisi de birbirine yurt dışında olduğunu söylemiştir. Birden bire ortalık karışır ve anne kızı karşılaştırmamak için komik olaylar olur.

Her ne kadar Emir'den bunu saklamaya çalışsalar da adam kendisinden saklanan olayı fark edip Mete'ye de Efsun'a da kızar. Bu sırada da Kaya bey Efsun'e gelir. Mete'nin şikayeti üzerine troid fırtınası olan hastası olayında Emir'in hatası olup olmadığının araştırılması için kurulu toplamasını ister. Efsun kliniğin yöneticisi olduğu için onun yapması gerekliymiş. Emir'in hatası olmadığını bilen Efsun kurulu toplamayı kabul etmez 


Hiç yorum yok:
Write comments