30.06.2022

Senden Daha Güzel 4. bölüm özet. Etik kurul Emir'i klinikten uzaklaştırıyor


Emir ve Efsun birbirleriyle çakışır. Efsun genç cerraha başka hastanede ameliyat yaptığını bildiğini söylerken Emir de ona kendisinden gizli Mete'nin hastasını ameliyat etmesini sağladığı için kızar. Efsun; Mete'den aldığı bilgiyle hemen Pervin'in yattığı hastaneye gider. Mete'nin kendisine verdiği addaki hastanın odasına çıkar ama Emir'in haber verdiği babası çoktan Pervin'i çıkarmıştır. 

Serpil; kocasına kendisini aldatmasının hesabını sorar ama Kaya pek oralı olmaz. Konuşurlarken apar topar Pervin'i çıkarmak için gidince Serpil iyice dellenir. Kaya'nın eşyalarını kapı önüne koyarken kilidi de değiştirtir. Kaya çilingir yardımıyla içeri girer ve mecburen karısına Pervin ve Efsun ile ilgili herşeyi anlatır. Fakat bu gerçekler Serpil'i daha da kızdırır. Bu kez de kendisinden Pervin'in sırrını saklayıp aptal yerine konmasının hesabını sorar. Boşanmakta ısrarlıdır

Cem ve Burcu yaptıkları kaza ile kalakalırlar. Cem'in çekici çağıracak parası yoktur ve ailesini aramaya korkmaktadır. Polisler kamu malına zarar verdikleri için emniyete götürünce mecburen Cem; abisini arar. O sırada Emir'in yanında olan Efsun da gider ve Burcu'yla karşılaşır. 

Kliniğe ünlü spor adamı Sinan Engin gelir. Onun hayranı olan Efsun ilgilenir ve ondan fanatiği olduğu Beşiktaş futbol klübünün futbolcularının imzaladığı formayı ister. Emir; akşam gittikleri cafeden erken kalkan Efsun'un randevusu olduğunu zanneder. O da barda kendisiyle ilgilenen bir kadınla eve gelir. Yukarıdan gelen sesler yüzünden Efsun'a bir şey oldu diye telaşlanıp oraya gider. Efsun maç seyretmektedir. Aşağıdaki kadını unutan Emir gün doğana kadar Efsun'la sohbet eder.

Efsun kendisini patron olarak kabullenmeyenler ile karşı karşıyadır. Diğer taraftan Kaya'yla Pervin'in etik kurulu toplaması için bastırmalarına gögüs germektedir. Sonunda kurulu toplamaya karar verir. Bunu öğrenen Emir'in gurur incinmiştir ve Efsun'la son zamanlarda yakınlaşmalarına bunu hakaret sayar. Efsun Emir'e kendini anlatmaya çalışsa da genç adam çok sinirlidir

Etik kurul toplanır. Pek çok şey Emir'in suçlu olmadığını gösterse de Pervin ve Efsun'u şaşkına uğratan bir karar çıkar. Emir bir süreliğine klinikten ve doktorluktan uzaklaştırılmıştır. Bu kararın sorumlusu oğluna acımasız davranan Kaya'dır. Bu haber kliniğe bomba gibi düşer. Herkes kurulu topladığı için Efsun'u ve şikayet ettiği için Mete'yi suçlar. Efsun da kendisini suçlamaktadır ve Emir için endişelenmektedir. Emir'i arayıp dururken o geçen gece aşağıda evinde unuttuğu kadına gidip geceyi onunla geçirir.

Birkaç gün sonra sponsorluğunu kliniğin yaptığı yurt dışından da pek çok kişinin geleceği bir sempozyum vardır. Emir orada konuşmacıdır. Tüm doktorlar ve Binnur sempozyumun yapılacağı otele gider. Emir hiçbir şey olmamış gibi tüm karizmasıyla oraya gelir. Konuşmasını başarıyla yapar. Konuşmanın ardından herkese klinikten ayrılacağını ve yeni iş tekliflerine açık olduğunu söyler. 

Hiç yorum yok:
Write comments