22.05.2018

Yasak Elma 10. bölüm, Ender'in Yıldız'a oynadığı oyun


Fox TV'nin Pazartesi akşamları ilgiyle izlenen ve her bölümde reytinglerini daha da artıran dizisi Yasak Elma'da geçen bölümün sonunda Alihan Zeynep'i terketmişti, ilişkiyi bitirmişti. Yeni bölümde neye uğradığını şaşıran ve aşk acısıyla kıvranan kızcağız, şirkete gidip istifasını verdi, bu sefer de Alihan Zeynep'in gitmesini engelledi. Yeni asistan alımını da mümkün olduğunca geciktiriyor. Kızın hem suratına bakmıyor, hem de etrafında olmasını istiyor.
Şirkete yeni bir genel müdür geldi. Genç ve yakışıklı biri, Alihan'ın eski sevgilisinin kardeşi.

Ender ise kötülüklerine devam ediyor. Yıldız'ı Halit'in gözünde küçükdüşürmek için hain bir plan yaptı, başarılı da oldu. Olmayan ir ülkenin kralının taç giyme törenine yolladı Yıldız'ı. Otelin kapısına da gazetecileri çağırdı. Kızcağız rezil oldu, Halit de utandı ve Yıldız'ı bir güzel payladı. Fırsattan istifade Zzehra ve Lila da Yıldız'la dalga geçtiler.
Bu arada Ender, Erim'i kullanarak Halit'in kendisine güzel bir ev tutmasını sağladı. Abla kardeş keyifleri yerine geldi. Ama Ender bunula yetinmeyecek, gözü eve geri dönmekte.

Bu arada Erim, olanlardan çok fazla etkilenmeye başladı. Annesini özlüyor, boşanmayı kabullenemiyor, üstüne üstlük bir de Yıldız'la ilgili olay yüzünden okulda çocuklar dalga geçince iyice kötü oldu çocuk. Bir akşam bayıldı, apar topar hastaneye kaldırdılar. Ertesi gün doktor, fiziksel bir sorun olmadığını söyleid. Psikiyatrist görüşmesinin sonucunda nedenin psikolojik olduğu ortaya çıktı. Doktor Erim'in annesi ve babasıyla birlikte daha fazla vakit geçirmesi gerektiğini söyledi.

Halit mecburen Ender'i olaya dahil etti. Adam söyleyemiyor oğluna tabii ki, annesiyle neden boşandıklarını. Ender de çok güzel kullanıyor durumu. Sonunda eve kadar girdi. Elinde çantasıyla kadını karşısında gören Yıldız, şaşırdı kaldı.

Alihan, annesinin yıldönümü mevlidine gitmemek için ortadann kayboldu. Ablası ortalığı telaşa verdi, Hakan ve Zeynep onu aramaya çıktılar. Çiftlik geldi Zeynep'in aklına. Gerçekten de Alihan oradaydı. Hakan'ın migreni tutunca dönemediler. Ama zeynep'in orada kalmaya niyeti yoktu; Alihan'ın itirazına rağmen yollara düştü.

Hiç yorum yok:
Write comments