30.01.2016

Kördüğüm 5. bölüm özet. Naz aldatıldığını öğreniyor

Kaan gece uykusundan rüya görüp uyanır ve evin içinde dolaşırken "Anne nerdesin çok korktum" diye seslenir. Feyza onu duyar ve kendi çocuğuyla karıştırıp peşinden gider ve çocuk birden havuza düşer. Feyza atlayıp çocuğu çıkarır. O sırada Ali Nejat gelir. Feyza çocuğu kurular; kendi oğlunun kıyafetlerinden giydirir. Sabah kalktığında çocuğun ateşi vardır ve terlemiştir.

Kaan'ı Naz'a götürürler. Naz o sırada kocasının nakit problemini çözmek için bankaya görüşmeye gitmiştir fakat döndüğüne Umut'la bir gece beraberlik yaşayan kadın onu muayenehanesinde karşılaşır. Kadın Naz'a "Ben onun sevgilisiyim" der. Naz şok olmuştur. Hemen arkasından Umut içeri girer. Naz da ona tokatı patlatır. Odadan çıkarken Kaan'ı görmezden gelir. Kaan bu duruma çok üzülür. Naz ve Umut ayrı ayrı yerlerde üzüntü çekmekteler.

Umut tamirhaneye gelir. tamirhane kurşunlanmış ve darmadağın edilmiştir. Yaptığı maket de paramparça edilmiş halde bulur. Oguz ve Neslihan buluşup Naz ile ilgili bilgi paylaşımında bulunurlar. Feyza şirkete gidip kendisine oda niye hazırlanmadığını sorgular. Oguz ona yalakalık yapıp sakinleştirir. Beraber yemeğe giderler.

Gökçe'nin anlamadığı bir derse yardım edeceğini söyleyen Emre onu evine götürür. Birlikte olurlar. Kız hemen sonrasında çekip gider. Gökçe eve gelip banyo yapar ve yatar. Annesi ise Umut'un gelinin ortada olmamasından endişelidir.

Kaan eve gitmek isteyince Nejat onu Didem'in evine götürür. Çocuk annesinin resmine sarılıp yatağında uyur. Umut eve gider bakar ama olmadığını görünce annesinin evine gider. Ama Naz orada da yoktur. Naz'ın annesi Umut'un annesine gider ama o da durumdan habersizdir. Nejat bir taraftan da Naz için endişelenerek bir hackerden telefonun sinyalinden yerini bulmasını ister. Bulduklarında ise Kaanla oraya gider. Kaan onu gördüğüne sevinir.

Kaan, Naz ve Nejat oradan gideceklerken köprüde problem olduğu için kasabada otelde kalırlar. Beraber yemek falan yerler. Neslihan Nejat'ı arar. Feyza çocuğu merak etmiştir. Bu arada konuşmalar sırasında Neslihan Nejat'ın yanında Naz'ın olduğunu duyar ve yıkılır.

Umut'u o belalı adamlar dövdüğü için yüzü gözü dağınıktır. Doktor arkadaşı tedavi eder. Nazla ilgili konuşurlar. Genco hastaneden taburcu olur ve Umut'un annesinin evine, Gökçe'nin odasına yerleşir.
Umut; Naz'ın annesini arar ve kızının yerini bilip bilmediğini sorar. Kadın da "Balayını geçirdiğiniz otele gitti"der. Umut yola çıkar.

Finans müdürü Oğuz otoparkta eski güvenlikteki biriyle buluşur. Adam ondan para ister. Şöför İbrahim onu görünce kaçar. Didem'in babası kafasına göre şirkete gelip Ali Nejat beyi görmek ister. Güvenlik engel olur.

Gökçe okula gittiğinde beraber olduğu çocukla konuşur. Çocuk "Amerika'ya dönebileceğini ama artık dönmek istemediğini çünkü giderse kızı göremeyeceğini söyler" Naz'ın annesi emlakçı olarak Ayhan'ın mekanına gider. Restaurantın sahibi ölmüş varisler satış konusunda anlaşmışlar ve kadın bu yüzden ordadır. Umut arabayla yanlarından geçen Naz, Neat ve Kaan üçlüsünü görür ve şok olur



Hiç yorum yok:
Write comments