7.03.2016

Evli ve Öfkeli 20. bölüm özet. Bu Didem her yerden çıkıyor

Bu bölüm Mine'nin kediyi ararken Ahmet'in kucağına düşmesi; bu sahneyi de Cenk ve babannesinin görmesinin karışıklığıyla başlar. Cenk Mine'yi dinlemez. Zaten Mine'de güzel bir açıklama yapamaz. Ancak ikili ayrı ayrı acı çekmektedirler.
Ahmet Mine'nin 750.000tl parası olduğunu öğrendiğinden beri onu ağır markaja almıştır.

Dilek programında aldığı bir tavsiye ile duygularını Tarık'a mektupla anlatmayı seçer. Mektubu İbrahim bulur ve kendi üzerine alınır. O da bır mektup yazar. Mektubu okuyan Dilek şok olur. Hem kendi saflığına hemde Tarık'a bunu anladığında söylediği sözler için..

Tarık Cihan'ın gazına gelip evinde parti yapar ancak tam bir fiyaskodur.

Liselerinin pilav günü yapılacaktır. Kızlar tam kadro Seray destekli kıyafetleriyle giderler. Lisede rekabet içinde oldukları iki kızda ordadır.
Güne Dilek'in sakarlığı, İbrahim'in yazdığı mektup damgasını vurur. Tam raundu kaybedecekleri sırada Seray rakip kızların birinin diğerinin kocasıyla öpüşme fotoğraflarını göstertir ve günü kurtarır.
Okulun içinde gezinen Mine'yle Ahmet arasında yakınlaşma olur. Bu sahneyi Cenk görür ve ipler tamamen kopar.

Esra ve Murat başarılı operasyonları yüzünden bir gün izin alırlar. Beraber akvaryum gezip güzel bir gün yaşarlarken Didem pat diye ortaya çıkar.. Güzel atmosfer dağılır.
Ertesi gün Esra'nın konuşmasının bir kısmını duyan ve yanlış anlayan Murat; Esra'ya bozuk atar.

Murat komiser Cenk ve Macit'ten ayrı ayrı sevdikleri kızları Ahmet ile gördüklerini ve ilişikileri olduğunu duyar ve araştırma yapmaya başlar.

Hiç yorum yok:
Write comments