14.10.2016

İçerde 4. bölüm özet. Sarp yakayı ele vermek üzere

Mert Sarp'ı ormanlıkta kardeşinin resmi ile ilgili sıkıştırır. Sarp kardeşinin yaşadığını inkar eder. Resimdeki çocuğun yüzüne kan geldiği için zaten yüzü de seçilmemektedir. Celal de gizli kamera kayıtlarını seyreder ama Sarp kamerayı fark edip jammer ile sinyali kesmiş ve kameranın kaydetmesini engellemiştir.

Sarp ertesi gün Celal'in karısı ve çocuğunun şöförlüğünü yapar; bir taraftan da adamın özel misafirinin kim olduğunu öğrenmeye çalışmaktadır.

Füsun anne rahatsızlanır ve hastaneye götürülür. Eylem onu arar. Celal Melek'le beraber hastaneye gider. Annesi ona biraz tavır yapar. Stres yapmaması, üzülmemesi gerekmektedir.

Celal de ertesi gün Mert'e "Ofisime böcek yerleştiriliyor neden haberin yok. Kafan nerde?" diye çıkışır. Eylem Mert'e evdeyken görüp çok sevdiği Umut'un müzik kutusundan alıp gönderir. Mert çok beğenir ve kızı arar. Kız da Füsun teyzenin rahatsızlandığını söyleyince Mert hemen oraya gider.

Annesinin rahatsızlanması Sarp'ı kardeşi ile acele etme duygusuna sevk eder. Müdürü ile buluşur ve Umut'u bulmasını ister. Müdüründen Ömer'e fotografı veren adamın adresini ister
Celal'in eski mahallesi yani Füsun teyzenin mahallesinde bir sünnet düğünü vardır ve kebapçıda oraya gider. Mert'i Füsun'un evinin önünde görüp hiddetlenir. Bir adamını lokantaya gönderip "Oğlunu vuran polisi daha ne kadar doyuracaksın?" yazılı bir not bıraktırtır. Eylem notu bulur ve şok olur ve Mert'i arayıp buluşur. Çocuğa hesap sorar.

Melek'e takık olan Davut; Melek ile buluşur ve onu Sarp'la olan ilişkisi için ona ihtar verir. Kız da Sarp ile görüşmeyi keser. Sarp nedenini merak eder ama anlayamaz. Sarp Celal'in misafirine hediye almak için eşi Yeşim ile Kapalı Çarşıya gider. Altın bir çakmak alır. Üzerine gelecek kişinin baş harflerini kazıtmayı düşünür. Böylece gelecek kişinin ismini öğrenir.

Celal'in misafiri yurtdışında büyük iş yapan biridir. Yusuf müdür haberi duyunca heyecanlanır. Müdür de Sarp'a bu haber karşılığında kardeşinin yerini bilebilecek birinin adresini verir. Sarp oraya gittiğinde bir telefon numarası bulur. O numarayı aradığında konuştuğu kişi Sarp'ı terkedilmiş bir yere çağırır. Oraya gider gitmez bir uyuşturucu iğne ile bayıltılır. Ayıldığında karşısındaki kişi ondan Celal'i bitirmesini bunun karşılığında kardeşi Umut'un nerede olduğunu ona söyleyeceğini söyler. Gitme aşamasında tekrar bayıltır. Çocuk kendine geldiğinde önceden gittiği eve gider. Ev alevler içerisindedir. telefonla arayan ve sesini değiştirmiş olan kişi müdürü Yusuf'tur.

Mert lokantaya notu Celal'in yolladığını anlar ve onu arar. Celal o gece Davut'a Füsun tezenin dükkanını ateşe vermesi emrini verir. Mert bu haberi duyunca etkilenmemiş gibi yapar. Neyse ki Melek ordadır ve Celal'i kızının hayatını kurtaran adamın ekmek teknesini yakmakla suçlar. "Elalem ne der. Böyle mi teşekkür ediyorsun" der. Celal vazgeçer.

Mert emniyete gittiğinde Yusuf müdür ekibini toplar ve celal'in misafirinin adını söyler. İsmi zaten bile Mert bu  ismin sızmasına şaşırır ve Celal ile Melek'le buluşur. "İçerde sızıntı var" der



Hiç yorum yok:
Write comments