12.03.2016

Gecenin Kraliçesi 9.bölüm. Kartal Aziz'in kafasına silah dayar

Kartal babasının katilinin izini sürerken acı gerçekle yüzleşir. Babasının katili aynı zamanda kendisini büyüten Aziz'dir.
Babası ona olanları ve katilini anlatan bir mektup bırakmıştır.

Aziz hisselerin devri için kağıtları hazırlamıştır. Esra hariç diğerleri karşı çıkar. Ancak Aziz ısrarlıdır. Zorla herkese imzalattırır. Osman artık şirketin yarısına sahiptir.

Esra Selin'i abisiyle Kartal'la ilgili konuşurken duyar ve kelimenin tam manasıyla çıldırır. Selin'i kandırıp başka bir evlerine götürür.

Kartal Aziz'i arar ve "hesaplaşıcaz" der. Ama Esra'dan gelen telefonla Selin ve Esra'nın peşine düşer. Kartal da Aziz de onları aramaktadır. Selin ile tartışan Esra onu iter ve Selin bayılır. Panikliyen Esra evi ateşe verir, kaçar.

Esra babasını arar; Aziz kızını eve getirir sakinleştirir ve korumasına alır. Ama Esra ordan da kaçar.

Bu durumlar artık Hüma'nın canına tak demiştir. Kocası ile arasına görünmez duvarlar örer. Oktay kızınaın satranç hocası olur ve yakınlaşırlar. Hüma Oktay'a gider beraber olurlar

Mert Elif'le dün olanlarla ilgili konuşur.

Kartal son anda Selin'i yanmaktan ve dumanla boğulamaktan kurtarır. Ama durumu kötüdür. Hastaneye kaldırılır. Yoğun bakıma alınır. Sadık Kartal'a Selin'in onu sevdiğini ve olanların Aziz ve Osman'ın suçu olduğunu anlatır.

Aziz hastaneye gelir. kartal'la pis pis bakışırlar.Son sahne.. kartal Aziz'in kafasına silah dayar. "Babamı böyle  mi öldürdün" der.



Hiç yorum yok:
Write comments