20.03.2016

Göç Zamanı 8. Bölüm özeti. Yılmaz seçimini yaptı. Cenneti seçti

Geçen bölüm Cennet kadın Yılmaz'ın ofisine girdiğinde masasında "akça yılan" bohçasının yarısını bulur. Geçmişe gider ve o çocuğun Yılmaz olduğunu anlar. Tam o sırada Yılmaz  içeri girer. İkili konuşurken Sevgi de odaya gelir. Hırçınlık yapar.

Cennet de Sevgi de iş yerinden çıkar. Farklı yönlere giderler.
Dizinin 1. bölümünden beri olan en önemli sahne bence burada gerçekleşti. Yılmaz iki kadının arkasından da defalarca bakar. Karar anı... Kimin peşinden gidecek.. Tabi ki kalbinin peşinden gitti. Cennet'in peşinden gitti.. Seçimini yaptı bence :)

Demir Zümrüt'ü düşünüp evde çok fena içer. Zümrüt yüzünden Yusuf'a kızgındır. Ters ters laflar eder. Yusuf işittiği hakaretlerden sonra hem evden hem şehirden gitmeye karar verir. Okulda Demir'i göremeyen Zümrüt evine gider. Demir ile yakınlaşırlar.

Kiraz Güneş'i evde  yalnız bırakıp; mankenlik ajansına gider. Patron olacak adam ofiste Kiraz'a sarkıntılık eder. Kiraz da bir güzel adamı darp eder ve kaçar. Ama uğradığı olay yüzünden şoktadır.

Yemin ile sarı kız buluşur. Tartışırlar polis nezarete atar. Orda kız kendi hayat hikayesini anlatır. Yemin ona karşı yumuşamaya başlar. O da kendi hikayesini anlatır. Bir süre sonra salıverilirler.

Hande'nin evine polis ifade almaya gelir. Polis tarafından arana ortağı evdedir. Ama ondan kurtulmak için bağırır ve kendisine saldırmış gibi yapar.

Sevgi Bilal'le buluşup konuşur. Bilal ilk kez ölen çocuğu ile ilgili konuşur.

Yılmaz Cennet'le eski günlerden konuşurlar. Sevgi yüzünden Cennet, Yılmaz'a ters davranır.
Evde yangın çıkmıştır. Güneş evde tek başınadır. Yılmaz ve Cennet, Güneş'i kurtarır, yangını söndürürler.
Cennet atölyeye gelmemekte ısrarlıdır.

Leyla'nın annesinin ölüm yıl dönümüdür. Leyla da bunun acısını çekmektedir.

Eve gelen Kiraz'a Cennet "Nerdeydin? Evde yangın çıktı" diye bağırır. Ama Kiraz "Neden hep beni suçlu buluyorsun" diye ağlamaya başlar. Candan Erçetin'in "Annem annem" şarkısı eşliğinde duygusal anlar ekrana gelir.








Hiç yorum yok:
Write comments