5.03.2016

Güneşin kızları 37. bölüm özeti. Güneş komada

Güneş, araba çarpması sonucu hastaneye kaldırılır. Kızlar yıkılır. Annelerini kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya gelirler. Bu sırada Güneş’in komaya girdiği haberi gelir. Komadan uyanıp, uyanamayacağı belli değildir.
Polis, Güneş kendisinden boşanmak istediği için Haluk’un özellikle Güneş’e çarptığını düşünür ve Haluk gözaltına alınır.  Kızlar tek başlarına ayakta durmaya çalışırlar ama bu umdukları kadar kolay olmayacaktır. Nazlı ablalık yapıp, bütün yükü omuzlarına alır.
Selin, geçirdiği kaza sonrası bir de annesizliğe dayanamaz, bunalıma girer. Ali, Selin’i iyi etmeye çalıştıkça duvara toslar. Haluk, Güneş’e bunu yapanın kendisinin olmadığını ispatlamak ve kızlarını geri kazanmak istemektedir.
Öncelikle belirtmek isterim ki; seyrettiğim en iç karartıcı Güneşin Kızları bölümüydü. Herkes sürekli hayallere daldı.
-Selin Haluk'la hesaplaşmaya giderken niye beyaz giydi. 
-Sevilay madem Güneş'e çarptı arabayı niye 2 kova su döküp yıkamıyor. Haftalarca kanlaryla tutuyor. 
-Tüm AlSel hayranlarından özür dilemelerini gerektirecek kadar Ali ve Selin'e ait özel sahne varsa berbat ettiler. 
-Hande Erçel bu bölümde oldukça psikopat bir karakteri başarıyla canlandırdı. 
Güneş'e araba çarpar ve ambulansta kalbi durur. Selin'in bulunduğu hastaneye getirilip ameliyata alınır.
Haluk'un haberi olur ve hastaneye gelir. Kızlar gibi polisler de Haluk'tan şüphelenmektedir. İfadesi alınır ancak delil olmadığı için mahkemece serbest bırakılır.

Haftalar geçer. Kızlar annelerinin başında beklemektedirler. Nazlı ve Peri umutlu ve poliyannacı bir tavır izlerken Selin karamsar ve umutsuz davranmaktadır.

Haluk Ali'den kızlara yakın olmak ve evinde kalması için yardım ister fakat Ali bu olaya yanaşmaz. Haluk kızların kendinden nefret etmesine ve uzak olmaya dayanamaz ve kızlara babası olduğunu söylemek istemekte..

Selin annesinin öldüğüne inanmakta; çareyi ağrı kesicilerde bulur. Fakat sürekli aldığı bu ağrı kesiciler onda bağımlılık yapmaktadır.

Nazlı ikizinin tam tersi bir tavırla kızlara annelik yapmaya, olumlu düşünmeye çalışmakta; sürekli annesinin geleceğiyle ilgili konuşmaktadır.

Peri; Selin'in ardından Nazlı'nın da evleneceğini ve kendisinin yalnız kalacağını düşünmektedir.

Haluk kaza olayı için Levent'i suçlar. Kozlarını paylaşırlar.

Selin ve Ali'nin arası Selin'in ayarsız hırçınlıkları yüzünden gittikçe kötüleşmektedir.

Ali; Selin'e ulaşabilmek için rüzgara fısıldadıkları tepeye götürür. Ancak Selin çocuğu çok kötü bozar ve büyülü fısıldama olayını mahvedecek sözler söyler. Ali sürekli Selin'in duvarlarına çarpmakta ve incinmektedir.
Selin'in en son incisi "Seninle evlenmek hayatımda yaptığım en büyük yanlıştı" demek olur

Selin'i hayatın içine çekmek için arkadaşlarla toplanırlar, oyun oynarlar. Gece Selin'in bir sürü ağrı kesiciyi içmesi ve Ali'nin onu zorla kusturması ile biter.

Bu arada Güneş'e arabayla çarpan Sevilay'miş..

Kızlar Haluk'un aklandığını öğrenirler ve önce Nazlı sonra da Selin hesap sormak için onun evine giderler. Selin'in elindeki bıçağı boynuna dayar.. Haluk bu sırada kızını vazgeçirmek için "babanızın kim olduğunu biliyorum" der ve bölüm biter.

Hiç yorum yok:
Write comments