18.09.2018

Çukur Dizisi 2. Sezon 34. Bölüm. Yeni sezonda büyük sürprizler

Çukur'un geçen sezonunda Koçovalılar ve diğer karakterlerden pek çok kayıp yaşanmıştı. Bu bölüm mahalleye Kara Kuzular isminde bir çete yerleşmiştir. Kendi içlerinde büyük bir dayanışma içerisindeki bu yalnızlar sürüsü mahallede mahalleliye kök söktürmektedir. Kemal'in elleri titremekte; Celasun ve Meke komisyonla Kara Kuzular için çalışmaktadır.

Mazlum ve Çeto isminde ikili yönetmektedir. Birisi mahallede Kahraman bebeğin annesi Feride'yi çağırtır. Bebeği rehin alıp kadının eline birini öldürmesi için silah verir. Kemal kadının işini yapmayı üstlenmek ister ama kabul etmezler. Kemal; abisi ile konuşup bir şey yapmak ister ama adam bulaşmamasını ister. Metin kasaplık yapmakta; tek gözü olmadığı gibi kafası da dalıp gitmektedir.

Yamaç inzivaya çekilmiş; barda şarkı söylemektedir. Cumali Koçovalı'ya da hapishanede defalarca kez suikast girişimine uğrar. En sonuncusunda öldü diye rapor tutulup ceset torbasına konur. Aliço ise akıl hastanesinde yatmaktadır. Yamaç arada onu ziyarete gidip anlamasa da onunla konuşmaktadır. Sena Aliço'ya arada çorba getirir.

Çeto; Saadet'i kaçırdığında Vartolu ile anlaşma yaparlar. Kara Kuzulardan birileri işi öğrenene kadar Vartolu onlar için laboratuvarda uyuşturucu yapmakta eski günlerini düşünmektedir. Artık işin sonuna gelmek üzeredirler. Saadet ise evin içinde depoda tutulmaktadır. Feride'nin bebeğini alıp Saadet'e bakması için verirler.

Vartolu, Aliço'nun kaldığı akıl hastanesinden uyuşturucu yapmak için ilaç çalarken Sena'yla karşılaşır. Karşılıklı oturup konuşurlar. Sena; Vartolu'ya Kara Kuzulara inanmasının doğru olup olmadığını söyleyip kafasını bulandırır.

Sena her gün akıl hastanesine gidip yardım etmekte; Yamaç'ın söylediği bara gidip çaktırmadan dinlemektedir. Her şeyin Emrah'ın oynadığı bir oyun olduğunu bilmeden kendisini o hastanede bıraktığı için Yamaç'a hala öfkelidir.

Yıldız hayat kadınlığı yapmaktayken bir mekana götürüldüğünde orada Yamaç'ı şarkı söylerken görür ve bunu Kemal'e söyler. Kemal çıkışta Yamaç'ın yanına gidip olanları anlatır. Yamaç yardım etmeyeceğini geri dönmeyeceğini söyler. İçi rahat etmez ve mahalleyi gezer. Aliço'nun kulübesine gider. Aliço'nun biriktirdiği gazoz kapaklarını kullanarak Aliço'yu hastanenin odasından çıkarır

Yamaç sonunda Feride'ye yardım etmeye karar verir. Kadının nereye gittiğini Kemal'den öğrenip kadını durdurup eve kendisi girer. İçerideki eşyalardan ve resimlerden abisi olduğunu anlar. Hapishaneden kaçan Cumali'yi öldürtmeye çalışıyorlarmış. Cumali; evin önünde bekleyen adamları vurup gider. Yamaç; Kemal'e kadını kaçırtır.

Mahallede gezen Kara Kuzuları birisi teker teker öldürmektedir. Kim olduğunu bulamadıkları gibi kimsenin de duymasını istememektedirler. Yamaç; Kahraman bebeği kurtarmak için Çeto ile konuşmaya gider. Çeto; adamlarına Yamaç'ı dövdürtür.

Vartolu ise uyuşturucuları yapıp Bulgarlara satar. Parayı getirip Saadet'i alacağı sözüne güvenmektedir ama Sena'nın söyledikleri yani "Seninle işleri bittiğinde neden seni serbest bıraksınlar ki" lafı üzerine bir plan yapar. Kendi kılığına soktuğu kimyageri mahalleye yollar. Çeto'nun adamları arabayı tarayıp içindekini öldürürler. Bunu uzaktan izleyen Vartolu kaçar.

Vartolu söylediği sözler üzerine kurtulduğu Sena'yı arayıp geçmişte ona yaptıklarını anlatıp af diler. Sena ise Yamaç'ın suçsuzluğunu fark edip mutlu olur. Yamaç'ı fena halde dövüp halı sahanın tellerine asarlar. Meke görüp bir şey yapmaz. Sonradan Selim olduğunu anladığımız kapişonlu kişi Yamaç'ı kurtarıp abisi Cumali'nin kapısına bırakır. Cumali Yamaç'ı içeri taşır.

Hiç yorum yok:
Write comments