20.06.2017

İçerde 39. bölüm özet. Büyük FİNAL de mutlu son

Geçen bölüm sonunda İçerde de Kebapçı Celal tutuklanmıştı. Celal'in karısı Yeşim ve oğlu da ona ihanet edenler arasındadır. Rahat bir nefes alıp evlerine giden Yılmaz ailesi gelecek güzel günlerden bahsederken Davut; Celal babasını kaçırmak için plan yapar. Bir tünelde tırlarla organizenin önünü arkasını çeviren Davut'un adamları Celal'i tere yağından kıl çeker gibi kurtarır. Minik babasını kurtarmak için kendini feda eder. Celal yurt dışına kaçmak değil öç almanın peşindedir.

Celal'in kaçtığı haberi Yeşim, Mustafa, Coşkun'a verilir. Sarp ve ailesi de bu haberle şok olur. Herkes organizeye getirilir. Bu arada Mert'in mutlaka mahkemeye çıkması; hapse girmesi gerekmektedir. Alyanak da Celal'in kaçtığı haberini alır. Celal oğlu Mustafa'yı aradığında telefon numarasından yerini tespit ederler ve oraya baskın yaparlar. Celal kaçmaya çalışırken arabası duvara çarpıp patlar. Herkes Celal'in öldüğünü düşünmektedir. Ancak Davut'u bulamazlar ve Sarp söz konusu Celal olunca herşeyin olabileceğini düşündüğü için yanan cesede otopsi yapılmasını ister. İçi hiç rahat değildir.

Sarp'ın kuşkularının doğru olduğunu ilerleyen karelerde görürüz. celal Umut'u tekrar kaçırmayı ve öldürmeyi planlamaktadır. Böylece Sarp ve Füsun acı çekecekmiş. Mert ise hapse girmeden önce Eylem'e evlenme teklif etmeyi planlamaktadır. Kızı yemeğe çıkarma bahanesiyle buluşurlar. Daha önce abisinde aldığı ödünç para ile takım elbise ve tek taş yüzük alırlar. Abisi ve annesi Eylem ve Umut için mutludurlar.

Eylem ve Umut ilk kez beraber gittikleri lunaparka giderler. Umut tam evlenme teklif edecekken kıza nişan alınmış bir tüfeği görür. Ardından Celal'i görüp şok olur. Celal ona eğer kızın ölmesini istemiyorsa ona gelmesini söyler. Tam o sırada yeni müdür de otopsi raporunu görür ve ölenin Celal olmadığını öğrenir. Umut kıza Celal'in orada olduğunu ve onun gitmesi gerektiğini söyler.

Alyanak da Davut'un yerini bulmuştur. Deniz kenarında bir kulübede onları kaçıracak bir tekneyi beklemektedir. Eylem Sarp'ı arayıp olanları anlatır. Celal Umut'u bağlayıp kesmek için hazırlanır. Sarp Davut için gelir ve çarpışırlar. İlk kez Alyanak da taraf tutar ve Sarp'ın yanında yer alır. Davut kendisini vurur. Davut'un kulübede dövdüğü kişinin Coşkun olduğunu öğreniriz. Coşkun Umut'un yerini bildiğini söyler. Oraya gidip kardeşini kurtarır ama ikisi de yaralanır.

Günler sonra Alyanak, Berke, Barbaros, Coşkun sorgulanıp hapse götürülürler. Celal tek başına hücre hapsindedir ve delirmektedir. Ölmüş olan Melek ve Yusuf müdürle konuşur. Onların isteği üzerine hapishanede kendisini asar. Sarp için tören düzenlerler. Umut'u hapishanede ailesi ziyarete gelir. Herkes çok mutludur.

Hiç yorum yok:
Write comments