17.03.2016

Kara Sevda 22. bölüm özeti. Emir'in kardeşi ortaya çıkıyor.


Kemal
karakola gider ve abisini ihbar eder. Tarık suçunu kabul etmez. Kemal ise şaşkın ve üzgündür. Doğru olanı yaptıysa da ailesini karşısına almıştır.

Tarık karakoldan Emir'i arayıp  yardım ister. Kemal'in babası da annnesi de oğullarının yaptığı şeye inanmak istemez. Asu, Zehir ve Nihan; Kemal'in tarafındadır.

Zeynep evde sürekli sorular sormaktadır.

Önder Leyla'nın gönlünü almaya çalışmakta ama Leyla tarafından püskürtülmektedir. Galip şirkette Leyla'ya evinde kirayla oturabilirsin der. O zaman evi Galip'in aldığını anlarlar. Akşam Önder Vildan'a köşkle ilgili  hesap sorar. O da Leyla'yla yakınlığı ile ilgili sorun çıkarır.

Emir ile Kemal karakol önünde restleşirler. "Sen benim ciğerimi yaktın. Ben senin ciğerini delicem. Kısasa kısas".

Vildan Zeynep'in mahalleden arkadaşını eve çağırtıp ağzını aramaya çalışır ama kız tam konuşacakken Zeynep yetişir.

Kemal artık Emir'e karşı çok fena bilenmiştir. Emir'in annesinin peşine düşer. Önce annenin doktorunun ardından da sahte ölüm ilanının altına imza atanların peşine düşer. Emekli savcının adına ulaşıp evine girerler. Adamı tehdit edip belgeyi alırlar. Ve o belgede imzası olan kadını aramaya başlarlar.

Gömlekteki kan makdül ile eşleşmediği için Tarık salıverilir. Eşleşmeme sebebi ise Emir'in adli tıpta raporda oynama yaptırmış olması.

Kemal ve Nihan belgede adı olan kadınla konuşmaya gider. Ve Emir'in annesinin olayının intihar olmadığını, babasının karısının kendisini aldattığını düşündüğü için öldürmeye çalıştığını veee Emir'in bir kardeşi olduğunu öğrenirler. Tabi Kemal bunu hemen Emir'e anlatır.



Hiç yorum yok:
Write comments